دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کرپ


کرپ

● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
▪ تخم مرغ: ۵ عدد
▪ آرد: ۸ قاشق سوپخوری
▪ شیر: ۱ لیوان
▪ زعفران: كمی
▪ نمك و فلفل: به مقدار لازم
● طرز تهیه:
آرد را در شیر حل كرده، تخم مرغ ها را در آن شكسته، نمك و …

مواد لازم:

(برای ۴ نفر)

تخم مرغ:

۵ عدد

آرد:

۸ قاشق سوپخوری

شیر:

۱ لیوان

زعفران:

كمی

نمك و فلفل:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرد را در شیر حل كرده، تخم مرغ ها را در آن شكسته، نمك و زعفران را اضافه كرده، خوب مخلوط می كنیم ، اگر مایه ناصاف بود از صافی رد كرده تا مایه كاملا" صاف و یك دست شود . كف ماهی تابه كوچكی را با كمی روغن چرب كرده و چربی اضافی را با دستمال می گیریم، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود بعد یك ملاقه كوچك از مایه كرپ را برداشته داخل ماهی تابه ریخته، ماهی تابه را حركت داده تا سطح آن را بپوشاند وروی حرارت پخته شود . كرپ آماده را در سینی برگردانید، آماده پیچیدن هر نوع غذایی است.