جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مصرف زیاد ذرت، حساسیت به دنبال دارد
ذرت، گیاهی پرطرفدار است و در سراسر جهان کشت می شود. آن را می توان کبابی یا آب پز کرد و یا به مواد غذایی افزود. اگرچه پرخاصیت است اما عوارضی نیز دارد که در این مطلب به نقل از «هلث نیوز» به آن اشاره شده است.
در برخی افراد مصرف ذرت حساسیت و علایمی مانند جوش های ریز، ورم مخاط غشایی، حالت تهوع و... ایجاد می کند. بسیاری از افراد دچار حمله آسم و خفگی می شوند. علت اصلی بروز این واکنش، وجود پروتئین غیرقابل هضم در ذرت است.
مصرف زیاد آن باعث اضافه وزن می شود.
مصرف زیاد ذرت، خطر پلاگر را افزایش می دهد. پلاگر، به معنای کمبود ویتامین به ویژه نیاسین در بدن است.
نشاسته زیاد آن، باعث احساس خواب آلودگی می شود.
کربوهیدرات موجود در آن، باعث افزایش قند خون می شود. بنابراین مبتلایان به دیابت باید در مصرف آن دقت کنند.
از آنجا که سرشار از نشاسته است، می تواند نفخ و گاز معده ایجاد کند.
فیبر موجود در آن در دفع سموم بدن موثر است اما افراط در مصرف آن باعث درد معده و سوء هاضمه می شود.
در بعضی از افراد مصرف خام آن، اختلالات متعدد روده ای ایجاد می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست