یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مصرف زیاد ذرت، حساسیت به دنبال دارد
ذرت، گیاهی پرطرفدار است و در سراسر جهان کشت می شود. آن را می توان کبابی یا آب پز کرد و یا به مواد غذایی افزود. اگرچه پرخاصیت است اما عوارضی نیز دارد که در این مطلب به نقل از «هلث نیوز» به آن اشاره شده است.
در برخی افراد مصرف ذرت حساسیت و علایمی مانند جوش های ریز، ورم مخاط غشایی، حالت تهوع و... ایجاد می کند. بسیاری از افراد دچار حمله آسم و خفگی می شوند. علت اصلی بروز این واکنش، وجود پروتئین غیرقابل هضم در ذرت است.
مصرف زیاد آن باعث اضافه وزن می شود.
مصرف زیاد ذرت، خطر پلاگر را افزایش می دهد. پلاگر، به معنای کمبود ویتامین به ویژه نیاسین در بدن است.
نشاسته زیاد آن، باعث احساس خواب آلودگی می شود.
کربوهیدرات موجود در آن، باعث افزایش قند خون می شود. بنابراین مبتلایان به دیابت باید در مصرف آن دقت کنند.
از آنجا که سرشار از نشاسته است، می تواند نفخ و گاز معده ایجاد کند.
فیبر موجود در آن در دفع سموم بدن موثر است اما افراط در مصرف آن باعث درد معده و سوء هاضمه می شود.
در بعضی از افراد مصرف خام آن، اختلالات متعدد روده ای ایجاد می کند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما