چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
دال عدس
مواد لازم:
عدس قرمز:
یك و نیمپیمانه
سیر كوبیده:
۳ حبه
پیاز خردشده:
۱ عدد بزرگ
سیبزمینی:
۲ عدد متوسط
ربگوجه فرنگی:
۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه:
به میزان لازم
تمرهندی:
۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا عدس را پاك كرده و خیس میكنیم. پس ازگذشت ده دقیقه عدس را با سیبزمینی خردشدهبه همراه ۲ تا ۳ لیوان آب میگذاریم بپزد.تمرهندی را نیز خیس كرده و كنار میگذاریم. دراین هنگام پیاز را سرخ كرده و سیركوبیده شده رابه آن اضافه میكنیم. وقتی كه بوی سیر بلند شد،به مقدار لازم ربگوجهفرنگی و همچنین نمك وفلفل و زردچوبه رابه مواد میافزاییم. دراینمرحله تمرهندی را از صافی رد كرده و به باقیمواد اضافه میكنیم. البته میزان این مواد به تعدادنفرات مصرف كننده بستگی دارد. در مرحله آخراین مواد را به عدس و سیبزمینی كه در ابتداپخته بودیم، اضافه كنیم. پس از اینكه غذا جوشخورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آمادهخواهد بود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت شهید جمهور ایران حسین امیرعبداللهیان بالگرد
فرودگاه مهرآباد هواشناسی مترو امتحانات نهایی شهرداری تهران پیام تسلیت کنکور بارش باران آموزش و پرورش تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی
قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا خودرو حقوق بازنشستگان یارانه بورس دلار سایپا ایران خودرو یارانه نقدی
سینمای ایران سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی تلویزیون هنرمندان رسانه ملی شعر لیلا حاتمی
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل فلسطین غزه رژیم صهیونیستی روسیه امیرعبداللهیان ترکیه جنگ غزه آمریکا چین ولادیمیر پوتین عراق
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران باشگاه استقلال بارسلونا
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل ناسا انسان تبلیغات موبایل فناوری
کاهش وزن ویتامین مغز افسردگی آلزایمر ناباروری طول عمر سلامت روان