چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
پای اسفناج
مواد لازم برای نان پای:
آرد: دو و نیم پیمانه
نمک: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک قاشق مرباخوری
کره سرد به تکه های کوچک ۲۲۵ گرم
آب یخ: یک چهارم تا نصف پیمانه
مواد لازم برای داخل پای
پنیر خامه ای، با دمای اتاق: ۸۵ گرم
خامه: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
اسفناج خرد شده بدون آب: ۲۸۰ گرم
پنیر چدار یا پنیر فتا: نصف پیمانه
پنیر پارمیزان: یک چهارم پیمانه
پیازچه خرد شده: ۴ تا ۶ عدد
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه مواد داخل:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
پنیر خامه ای را هم بزنید تا نرم و یکدست شود، خامه و تخم مرغ ها را هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه نان، آرد، نمک، شکر و کره را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید.
آرام آرام آب یخ را اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.
خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
خمیر باز کرده را در ظرف مناسب پای قرار دهید و با استفاده از چنگال، روی آن را سوراخ کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا کمی طلایی شود. خمیر را کنار بگذارید تا خنک شود.
مواد داخل را در نان آماده بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید.
بگذارید پای آماده شده به مدت ۱۰ دقیقه کمی خنک شود سپس آن را سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست