یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه


کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود. وافل ساز را گرم کنید، دو صفحه وافل ساز را چرب کنیددرب آن را ببندید و بگذارید بپزد سپس با دقت وافل را در آورید و...

مواد لازم برای وافل:

۲ فنجان پودر کیک

یک و نیم فنجان شیر

نیم فنجان شکر ریز دانه

ربع فنجان پودر کاکائو

۲ قاشق روغن نباتی

۱ عدد تخم مرغ

گیلاس به تعداد لازم

برگ نعناع تازه برای تزئین

مواد لازم برای خامه کیک

۱ فنجان خامه سنگین

۲ قاشق شکر ریز دانه

مواد لازم برای شکلات روی کیک

نیم فنجان خامه سنگین

۱۷۰ گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین

طرز تهیه:

۱. وافل ساز را گرم کنید. در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود.

۲. دو صفحه وافل ساز را چرب کنید. با دقت نیم فنجان از مخلوط را در مرکز وافل ساز بگذارید و آن را یکنواخت کنید. درب آن را ببندید و بگذارید بپزد. سپس با دقت وافل را در آورید و این کار را برای بقیه مخلوط هم انجام دهید.

۳. سپس وافل ها را بگذارید بمانند تا سرد شوند.

۴. در کاسه بزرگی یا در کاسه میکسر، خامه سنگین و شکر را ۵ دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. این خامه سفید را کنار بگذارید و حالا قابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، خامه سنگین را در آن بجوشانید و در کاسه چیپس شکلات ها را بریزید و خامه را رویش بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

۵. حالا دو عدد وافل را روی بشقابی بگذارید. نیمی از خامه سفید را رویش بریزید و یک لایه گیلاس بچینید. دو عدد وافل روی گیلاس ها بگذارید و رویش خامه سفید بریزید و یک لایه دیگر گیلاس بچینید. دوباره رویش وافل بگذارید.

۶. شکلاتی که آماده کرده بودید را روی وافل بریزید و با گیلاس و برگ نعناع تزئین کنید.

کیک گیلاس و وافل جنگل سیاه آماده است. نوش جان!