جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

کباب جگر


جگر گوسفند  :   عدد
پیاز سبز  :   قدری
نمک  :   قدری
آرد سفید  :   قدری
سیب  :   قدری
آب گوشت  :   قدری
جگر گوسفند را شسته و آن را به قطعات کوچک بریده نمکش بزنید و در آرد بغلطانید و در روغن زیتون سرخش …

جگر گوسفند  :   عدد

پیاز سبز  :   قدری

نمک  :   قدری

آرد سفید  :   قدری

سیب  :   قدری

آب گوشت  :   قدری

جگر گوسفند را شسته و آن را به قطعات کوچک بریده نمکش بزنید و در آرد بغلطانید و در روغن زیتون سرخش کنید.

سپس آن را در ظرف ریخته فلفل و پیازچه و شبت خرد کرده بر روی آن بپاشید.