چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

چیپس شکلاتی


چیپس شکلاتی

● مواد لازم:
▪ کره ذوب شده و خنک- ۱۱۵گرم
▪ تخم مرغ- ۲ عدد درشت
▪ شیر یا خامه- یک لیوان
▪ وانیل- یک قاشق مرباخوری
▪ آرد- ۲ پیمانه
▪ شکر- دو سوم پیمانه
▪ بکینگ پودر- یک قاشق غذاخوری
▪ نمک- نصف …

مواد لازم:

کره ذوب شده و خنک- ۱۱۵گرم

تخم مرغ- ۲ عدد درشت

شیر یا خامه- یک لیوان

وانیل- یک قاشق مرباخوری

آرد- ۲ پیمانه

شکر- دو سوم پیمانه

بکینگ پودر- یک قاشق غذاخوری

نمک- نصف قاشق مرباخوری

چیپس شکلاتی- یک لیوان

مواد لازم برای روی کیک:

شکر- یک قاشق غذاخوری

پودر دارچین- نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۹۰ درجه تنظیم و روشن کنید. سینی مخصوص مفین را چرب کنید یا با کاغذهای مخصوص آماده کنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و چیپس شکلاتی را به آن اضافه کنید. به آرامی و با استفاده از لیسک (قاشق مخصوص) مواد خیس را به همراه کره ذوب شده به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. توجه داشته باشید، هم زدن بیش از حد باعث سفت شدن مفین خواهد شد. قالب ها را تا سه چهارم پر کنید. کمی دارچین و شکر مخلوط شده روی مایه مفین بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. ۵ دقیقه پس از خارج کردن مفین ها از فر، آن را روی سینی سیمی قرار دهید.