شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
بامیه سرخ شده با ماست و نعناع
مواد لازم:
آرد- ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر - حدود نصف قاشق مرباخوری
پودر زردچوبه - یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر کاری - یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک و فلفل - به میزان کافی
آب - یک لیوان
روغن - به مقدار کافی
بامیه - ۱۰ عدد متوسط
مواد لازم برای تهیه ماست نعناع:
ماست چکیده - ۴ قاشق غذاخوری
برگ تازه نعناع خرد شده - ۶ عدد
سیر له شده - یک عدد
نمک و فلفل - به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد، زردچوبه، بکینگ پودر، پودر کاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی آب اضافه کنید که مایه ای به غلظت خامه به دست بیاید.
بامیه را در مایه فرو ببرید و به مدت ۵ یا ۶ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.
برای تهیه سس ماست، نعناع، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و با بامیه آماده سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست