شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

بامیه سرخ شده با ماست و نعناع


بامیه سرخ شده با ماست و نعناع

● مواد لازم:
▪ آرد- ۱۵۰ گرم
▪ بکینگ پودر - حدود نصف قاشق مرباخوری
▪ پودر زردچوبه - یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پودر کاری - یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل - به میزان کافی
▪ آب - یک لیوان …

مواد لازم:

آرد- ۱۵۰ گرم

بکینگ پودر - حدود نصف قاشق مرباخوری

پودر زردچوبه - یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر کاری - یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک و فلفل - به میزان کافی

آب - یک لیوان

روغن - به مقدار کافی

بامیه - ۱۰ عدد متوسط

مواد لازم برای تهیه ماست نعناع:

ماست چکیده - ۴ قاشق غذاخوری

برگ تازه نعناع خرد شده - ۶ عدد

سیر له شده - یک عدد

نمک و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد، زردچوبه، بکینگ پودر، پودر کاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی آب اضافه کنید که مایه ای به غلظت خامه به دست بیاید.

بامیه را در مایه فرو ببرید و به مدت ۵ یا ۶ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.

برای تهیه سس ماست، نعناع، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و با بامیه آماده سرو کنید.