پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

بال مرغ سرخ شده


بال مرغ سرخ شده

بال ها را ۲قسمت کنید و در کاسه بزرگ قرار دهید.

مواد لازم:

بال مرغ: ۵۰۰گرم

سرکه: یک قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی (کچاپ): یک قاشق غذاخوری

سس سویا: یک قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری

فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری

نمک: به میزان کافی

آردذرت: به میزان کافی

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

بال ها را ۲قسمت کنید و در کاسه بزرگ قرار دهید.

نمک، فلفل قرمز، سیر، سس سویا، سرکه و کچاپ را به بال ها اضافه و مخلوط کنید و بگذارید ۳۰دقیقه در مواد بماند.

بال ها را به مدت ۲۰دقیقه در ماهیتابه دردار بپزید تا آب آن خشک شود.

از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

بال ها را در آردذرت بغلتانید و در روغن گرم کنید و با سس دلخواه سرو کنید.