پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
بال مرغ سرخ شده
مواد لازم:
بال مرغ: ۵۰۰گرم
سرکه: یک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی (کچاپ): یک قاشق غذاخوری
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری
نمک: به میزان کافی
آردذرت: به میزان کافی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بال ها را ۲قسمت کنید و در کاسه بزرگ قرار دهید.
نمک، فلفل قرمز، سیر، سس سویا، سرکه و کچاپ را به بال ها اضافه و مخلوط کنید و بگذارید ۳۰دقیقه در مواد بماند.
بال ها را به مدت ۲۰دقیقه در ماهیتابه دردار بپزید تا آب آن خشک شود.
از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
بال ها را در آردذرت بغلتانید و در روغن گرم کنید و با سس دلخواه سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران نیکا شاکرمی رهبر انقلاب روز معلم معلمان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری حجاب شورای نگهبان قوه قضائیه
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو دولت قیمت دلار ایران خودرو دلار قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
مشهد رضا عطاران رادیو فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری