دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کلوچه بادام
مواد لازم
دو و یک دوم فنجان آرد
یک چهارم فنجان بادام آسیاب شده
یک و یک چهارم فنجان شکر
سه عدد سفیده تخم مرغ
نصف قاشق مرباخوری وانیل
یک قاشق مرباخوری عصاره بادام
نصف فنجان شکر
طرز تهیه
فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در غذاساز آرد و شکر را باهم مخلوط کرده و به آن عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید برای چند ثانیه مخلوط شوند. تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده تا خمیری یکنواخت به دست آید. خمیر را در قالب های کروی شکل ریخته و روی آن شکر بپاشید و آن را به مدت ۲۴ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.سپس شیرینی جات را در مکانی سرد و خشک قرار داده و پس از گذشت ۳۰ دقیقه میل کنید.
ملیحه قریشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ حسن روحانی دولت سیزدهم انتخابات مجلس دوازدهم عراق
قتل شهرداری تهران فضای مجازی تهران هواشناسی شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی شهرداری سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو دلار مسکن یارانه ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه طالبان
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل اینستاگرام آیفون سامسونگ اپل عکاسی ناسا
کاهش وزن فشار خون چای توت فرنگی کبد چرب