دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

میکس گرانولا، مقوی دوست داشتنی


میکس گرانولا، مقوی دوست داشتنی

رانولا یک روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوه‌های خشک یا مغزهای مقوی است که بیشتر برای صبحانه استفاده می‌شود. این میکس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشکاران توصیه می‌شود.

گرانولا را حتی کسانی که در رژیم هستند مصرف می‌کنند، چون بدن آنها را سالم و قوی می‌کند. پس استفاده از آن بسیار مفید است. با کمی شیر می‌توان گفت، گرانولا یک غذای کامل است. کودکان را نیز از این غذا بی‌نصیب نگذارید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

عسل رقیق‌شده: ۵ قاشق غذاخوری

جو: ۲۰۰ گرم

مغز (بادام، فندق، گردو، پسته): ۱۵۰گرم

مغز تخمه آفتاگردان، کدوتنبل و کنجد: ۵۰ گرم

پودرنارگیل: ۵۰ گرم

میوه‌های خشک‌‌شده (کشمش و زردآلو): ۵۰گرم

شیر: به میزان دلخواه

روغن زیتون: ۵قاشق غذاخوری

روش تهیه:

فر را در درجه حرارت ۰۸۱درجه سانتی‌گراد یا ۰۵۳درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را بیرون آورده و تمامی مغزها را درون آن بریزید. عسل رقیق شده را روی کل مغزها ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق هم بزنید تا روغن به همه جای آن برسد. برای مدت ۵۲دقیقه سینی را داخل فر بگذارید. هر ۵دقیقه یک‌بار سینی را بیرون آورده و با یک قاشق چوبی آن را له کنید و بعد دوباره داخل فر بگذارید. وقتی که مغزها به رنگ طلایی درآمد آن را از فر بیرون آورده و میوه‌های خشک‌شده را اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود. درهمین حال پودر نارگیل را با دست روی کل مواد پخش کنید.