دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا
ژله هندوانه
مواد لازم:
ورقه ژلاتین بدون طعم:
۳عدد
شکر:
سه چهارم پیمانه
آب هندوانه:
۴ پیمانه
توپک های هندوانه:
به اندازه کافی
خامه زده شده:
به اندازه کافی
برگ نعناع:
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
ورقه ژلاتین را در یک پیمانه آب سرد به مدت یک دقیقه خیس کنید. سپس آن را به جوش بیاورید تا ژلاتین ذوب شود. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. مواد به دست آمده را به آب هندوانه اضافه و در ۶لیوان تقسیم کنید و به مدت ۲ساعت در یخچال قرار دهید تاخود را بگیرد.
هنگام سروکردن، آن را با توپک های هندوانه، خامه و برگ های نعناع تزئین کنید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان دولت سیزدهم ایران مجلس شورای اسلامی دولت چهاردهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران هواشناسی تب دنگی اربعین پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل پلیس گرمای هوا
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات برق قیمت طلا سایپا مسکن
تلویزیون مهران مدیری رضا کیانیان سعید راد سینمای ایران عاشورا فضای مجازی کربلا دفاع مقدس رسانه ملی سینما موسیقی
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل دونالد ترامپ آمریکا فلسطین غزه روسیه ترامپ تل آویو چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس تراکتور المپیک
همستر کامبت ایلان ماسک تبلیغات سرعت اینترنت تلگرام فیلترینگ گوگل ویندوز ناسا سامسونگ امنیت سایبری
خواب دیابت فشار خون مغز ویتامین افسردگی چای قند بیماری تب دنگی