جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و فلفل


 مواد لازم سوپ سیب زمینی و فلفل



سیب زمینی بزرگ  1 عدد (حدود 300 گرم)

پیاز متوسط خردشده  ½1 پیمانه

فلفل دلمه ای قرمز  4 عدد بزرگ

سیر 3 حبه

قرص عصاره مرغ 2 عدد

آب 3 پیمانه

خامه   ¼پیمانه

کره 3 قاشق سوپ خوری

پودر فلفل قرمز  به مقدار لازم

نمک و فلفل  به مقدار لازم


طرز تهیه سوپ سیب زمینی و فلفل


طرز تهیه سوپ سیب زمینی و فلفل



    فر را گرم کنید. فلفل دلمه را چهار برش زده؛ دانه های آن را خارج کرده و از قسمت پوست روی فویل قرار دهید و در فر بگذارید. اجازه دهید که پوست آن برشته و سیاه شود (می توانید از یک کباب پز هم برای این کار استفاده کنید). فلفل های سیاه شده را داغ در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید ، در آن را ببندید و بگذارید فلفل ها برای 10 تا 15 دقیقه بخار کنند یا تا وقتی که پوست شان راحت جدا شود. فلفل ها را از کیسه پلاستیکی بیرون بیاورید ، پوست های سیاه شده را بکنید و فلفل ها را خرد کنید.
    کره را در یک قابلمه گود بزرگ و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خردشده را اضافه کنید و برای 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید، گهگاه مواد را هم بزنید. سیب زمینی های خرد شده را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سیر و فلفل های دلمه ای گریل شده و پوست کنده را اضافه کنید ، خوب هم بزنید و برای 2 دقیقه تفت دهید.
    عصاره مرغ (یا سبزیجات برای گیاهخواران) را در 3 پیمانه آب حل کنید و به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و مخلوط را به جوش آورید. روی حرارت متوسط سوپ بپزید تا وقتی سیب زمینی ها نرم بشوند.
    سوپ را در یک مخلوط کن پوره کنید تا وقتی که صاف شود (مخلوط کن را تا نصفه با سوپ پر کنید و با درجه کم شروع کنید. دست تان را روی آن بگذارید، مبادا که درپوش بخواهد در اثر بخار زیاد بپرد). وقتی همه چیز خوب خرد شد، مخلوط کن را تا آخرین درجه تنظیم کنید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود، حدود 1 دقیقه. شاید لازم باشد این کار را در چند سری انجام دهید.
    سوپ را به یک قابلمه جدید برگردانید و روی حرارت کم قرار دهید. خامه را اضافه کنید ، به خوبی هم بزنید و بچشید. مقداری پودر فلفل قرمز ، نمک و فلفل اضافه کنید. می توانید روی سوپ را با چند برگ جعفری تزیین کنید و یادتان باشد باید آن را گرم سرو کنید.


طرز تهیه سوپ سیب زمینی و فلفل

نکات تکمیلی در مورد سوپ سیب زمینی

سوپ سیب زمینی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ سیب زمینی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و فلفل