شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

خورش کدو بادنجان


▪ گوشت مغز ران یا ماهیچه ۷۵۰ گرم
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ سیر خرد شده ۳ پره
▪ گوجه فرنگی ۴ عدد
▪ بادنجان پوست کنده ۲ تا ۷ عدد
▪ کدو پوست کنده ۲ تا ۷ عدد
▪ نمک ۳ قاشق فلفل سیاه ۱ قاشق
▪ زرد …

گوشت مغز ران یا ماهیچه ۷۵۰ گرم

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر خرد شده ۳ پره

گوجه فرنگی ۴ عدد

بادنجان پوست کنده ۲ تا ۷ عدد

کدو پوست کنده ۲ تا ۷ عدد

نمک ۳ قاشق فلفل سیاه ۱ قاشق

زرد چوبه ۱ قاشق

دارچین نصف قاشق

آب لیمو مقداری

طرز تهیه:

پیازها را در ظرفی سرخ می کنیم تا زمانیکه طلا یی شوند. گوشت را به پیازها اضافه کرده و سرخ می کنیم تا وقتی که هیچ آبی نداشته باشد. اگر می خواهید سیر به آن اضافه کنید سیر را با گوشتها اضافه نمایید. سپس نمک و فلفل و دارچین و زرد چوبه را هم اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم . گوجه فرنگی ها را نیز اضافه نموده و می گذاریم آهسته بجوشد .آب لیمو را هم می ریزیم و می گذاریم همه مواد برای ۲ ساعت با حرارت ملا یم بجوشند ویا تا هنگامی که گوشت کامل پخته شده باشد. هنگامیکه گوشت در حال پختن است بادنجان و کدو را نیز سرخ میکنیم تقریبا۱۰ یا ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن خورش کدوها و بادنجانها را در ظرف محتوی گوشت و پیاز می ریزیم و می گذاریم آهسته برای ۲۰ دقیقه بجوشند. همه این مواد باید در ظرف بزرگی باشند. این خورش با برنج داغ صرف می شود.