یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
رولت گلسرخ
مواد اولیه :
زرده تخممرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن دو قاشق سوپخوری
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم
مواد لازم میانی خمیر:
گلسرخ پودر شده یک پیمانه
گردوی خرد شده یک پیمانه
دارچین یک قاشق غذاخوری
خاک قند یک پیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر و روغن از هر کدام یک پیمانه
آب به میزان لازم
طرز تهیه:
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حسین امیرعبداللهیان حجاب سازمان همکاری اسلامی انتخابات جنگ امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی افغانستان
هواشناسی زاهدان سیل تهران شهرداری تهران فضای مجازی باران یسنا سامانه بارشی آتش سوزی سازمان هواشناسی هلال احمر
قیمت خودرو مالیات ارز خودرو قیمت دلار بانک مرکزی تورم مسکن دلار قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان
تلویزیون جهان دفاع مقدس صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر بارسلونا باشگاه پرسپولیس بازی باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل مایکروسافت
توت فرنگی کبد چرب