یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

رولت گل‌سرخ


رولت گل‌سرخ

● مواد اولیه :
▪ زرده تخم‌مرغ دو عدد
▪شیر یک پیمانه
▪ روغن دو قاشق سوپخوری
▪ بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
▪ آرد به میزان لازم
● مواد لازم میانی خمیر:
▪ گل‌سرخ پودر شده یک پیمانه
▪ …

مواد اولیه :

زرده تخم‌مرغ دو عدد

شیر یک پیمانه

روغن دو قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری

آرد به میزان لازم

مواد لازم میانی خمیر:

گل‌سرخ پودر شده یک پیمانه

گردوی خرد شده یک پیمانه

دارچین یک قاشق غذاخوری

خاک قند یک پیمانه

مواد لازم برای شربت:

شکر و روغن از هر کدام یک پیمانه

آب به میزان لازم

طرز تهیه:

تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار می‌دهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را می‌بندیم و روی سینی می‌گذاریم با چاقو مثل رولت آن را می‌بریم. روغن را داغ کرده و روی آن می‌ریزیم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.