یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
کباب سیسیلی
مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
راسته گوساله: ۳۰۰ گرم
زیتون سیاه: ۷۵ گرم، بدون هسته
پیازچه: ۴ عدد
پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - گوشت و مرغ را به شکل چهارگوشهای ۳ در ۳ سانتیمتری ببرید، سپس حداقل یک ساعت در ترکیب روغن، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل بخوابانید.
۲ - زیتون و پیازچه را ساطوری ریز کرده یا در غذاساز خمیر کنید. تکههای گوشت و مرغ را با استیککوب کمی بکوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر کرده و ببندید و یک در میان به سیخ بکشید.
۳ - سیخها را روی منقل کباب کنید. چون تکههای گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر میپزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا کاملا مغزپخت شود.
نکات:
۱ - مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر کنید.
۲ - گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.
۳ - اگر از فیله گوساله استفاده کنید پخت یکدستتر است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
ایران زلزله سلامت تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل
خودرو نفت یارانه قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز ایران خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت بازار خودرو مالیات
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کیانوش عیاری تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل غزه آمریکا حماس روسیه رفح اوکراین افغانستان نوار غزه
پرسپولیس فوتبال هوادار استقلال لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
شفق قطبی ایلان ماسک اپل طوفان خورشیدی ناسا گوگل مایکروسافت هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس فشار خون بارداری افسردگی شیر زایمان