سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024
مجله ویستا

كاهش سكته مغزی با نوشیدن چای سبز


نوشیدن روزمره چای سبز می‌تواند احتمال مرگ ناشی از سكته مغزی را كاهش دهد. نوشیدن بیش از پنج فنجان چای سبز در روز احتمال بروز سكته مغزی در مردان را ‪ ۴۲‬درصد و بانوان را تا ‪ ۶۲‬درصد …

نوشیدن روزمره چای سبز می‌تواند احتمال مرگ ناشی از سكته مغزی را كاهش دهد. نوشیدن بیش از پنج فنجان چای سبز در روز احتمال بروز سكته مغزی در مردان را ‪ ۴۲‬درصد و بانوان را تا ‪ ۶۲‬درصد كاهش می‌دهد. نوشیدن روزمره هر چه بیشتر چای سبز، خطر احتمال مرگ ناشی از سكته مغزی و بیماری‌های گوارشی را پایین می‌آورد. چای سبز می‌تواند به پیشگیری از تكثیر سلول‌های سرطانی در بدن افراد كمك كند.

ماده "كاتكین" كه در چای سبز وجود دارد با چسبیدن به سطح سلول‌های سرطانی، از تكثیر آن تا حد قابل توجهی جلوگیری می‌كند نوشیدن روزانه دو تا سه‌فنجان چای سبز و جذب ماده "كاتكین" توسط خون، می‌تواند میزان تكثیر سلول‌های سرطانی را به نیم برساند.