دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
گراتین اسفناج
مواد لازم:
کره: ۱۱۳گرم
پیاز زرد خردشده: ۲عدد بزرگ
آرد: یک چهارم پیمانه
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری
خامه غلیظ: یک پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
اسفناج خرد شده: یک و نیم تا ۲ کیلوگرم
پنیر پارمیزان: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۲۱۲درجه سانتی گراد تنظیم کنید. اسفناج را آب پز کنید و آب آن را کاملاً بگیرید و کنار بگذارید. کره را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کم رنگ شود. آرد و جوز هندی را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید. خامه و شیر را نیز اضافه کنید و بگذارید مواد غلیظ شود. در این مرحله اسفناج و بقیه موادرا بیفزایید و خوب هم بزنید. مواد را در ظرف پیرکس مناسب بریزید، باقی مانده پنیر را روی آن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست