شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا
گراتین اسفناج
مواد لازم:
کره: ۱۱۳گرم
پیاز زرد خردشده: ۲عدد بزرگ
آرد: یک چهارم پیمانه
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری
خامه غلیظ: یک پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
اسفناج خرد شده: یک و نیم تا ۲ کیلوگرم
پنیر پارمیزان: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۲۱۲درجه سانتی گراد تنظیم کنید. اسفناج را آب پز کنید و آب آن را کاملاً بگیرید و کنار بگذارید. کره را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کم رنگ شود. آرد و جوز هندی را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید. خامه و شیر را نیز اضافه کنید و بگذارید مواد غلیظ شود. در این مرحله اسفناج و بقیه موادرا بیفزایید و خوب هم بزنید. مواد را در ظرف پیرکس مناسب بریزید، باقی مانده پنیر را روی آن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف ریاست جمهوری
تهران آموزش و پرورش قتل سیل هواشناسی شهرداری تهران جاده چالوس سیلاب وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس سلامت
عید قربان خودرو همستر کامبت دولت سیزدهم قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو یارانه قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان قیمت سکه
فضای مجازی رسانه ملی دعای عرفه سینمای ایران دفاع مقدس سینما صدا و سیما روز عرفه سریال سازمان صدا و سیما بازیگر موسیقی
فناوری دانش بنیان
روسیه رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین آمریکا اوکراین حزب الله لبنان عراق لبنان علی باقری کنی
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال سپاهان تیم ملی آلمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام مس رفسنجان
هوش مصنوعی ایلان ماسک تلگرام گوگل مایکروسافت اینستاگرام اپل سامسونگ ناسا
کاهش وزن آلزایمر سنگ کلیه پیری فشار خون دیابت زوال عقل