شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

گراتین اسفناج


گراتین اسفناج

● مواد لازم:
کره: ۱۱۳گرم
پیاز زرد خردشده: ۲عدد بزرگ
آرد: یک چهارم پیمانه
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری
خامه غلیظ: یک پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
اسفناج خرد شده: یک و نیم تا ۲ کیلوگرم
پنیر …

مواد لازم:

کره: ۱۱۳گرم

پیاز زرد خردشده: ۲عدد بزرگ

آرد: یک چهارم پیمانه

پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری

خامه غلیظ: یک پیمانه

شیر: ۲ پیمانه

اسفناج خرد شده: یک و نیم تا ۲ کیلوگرم

پنیر پارمیزان: یک پیمانه

نمک و فلفل: به میزان کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۲۱۲درجه سانتی گراد تنظیم کنید. اسفناج را آب پز کنید و آب آن را کاملاً بگیرید و کنار بگذارید. کره را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کم رنگ شود. آرد و جوز هندی را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید. خامه و شیر را نیز اضافه کنید و بگذارید مواد غلیظ شود. در این مرحله اسفناج و بقیه موادرا بیفزایید و خوب هم بزنید. مواد را در ظرف پیرکس مناسب بریزید، باقی مانده پنیر را روی آن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.