سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا
شله زرد
برنج را در قابلمه شسته و آب را اضافه کرده، آب باید ۵ برابر حد معمول برای کته باشد و می گذاریم تا بجوشد در حدی که برنج له شود و لعاب بیندازد. شکر و زعفران و گلاب را با ۱ لیوان آب مخلوط کرده و اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا جا بیفتد بعد شیرینی آن را تست می کنیم. اگر احتیاج داشت باز شکر اضافه کنید روغن در صورت تمایل اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند و بعد آن را داخل ظرف کشیده و بعد از سرد شدن روی آن را تزئین می کنیم.
نوع مقدار
برنج ۱ کیلو
شکر ۵/۱ لیوان
زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ استکان
آب به میزان لازم
دارچین،خلال پسته و بادام برای تزئین
روغن مایع ۱ پیمانه
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مجلس شورای اسلامی
تهران آتش سوزی قتل هواشناسی خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی پلیس عربستان محیط زیست
دولت سیزدهم خودرو بازار سرمایه قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس بازنشستگان
سینما تخت جمشید علیرضا قربانی دفاع مقدس سینمای ایران کنسرت روز مباهله ماه محرم سریال رسانه ملی کتاب شهید
دانشگاه تهران مغز دانش بنیان ماهواره دانشگاه آزاد اسلامی باتری وزیر علوم
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه جو بایدن ترکیه دونالد ترامپ لبنان چین نوار غزه
پرسپولیس استقلال فوتبال فرانسه باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر ایران نقل و انتقالات استقلال
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ شیائومی ربات اپل ایرانسل گوگل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
دیابت عینک آفتابی ورزش آلزایمر گرمازدگی قند خون بارداری سکته