پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

خوراك‌ لپه‌ و به‌ تند


خوراك‌ لپه‌ و به‌ تند

● مواد لازم‌:
▪ لپه‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ پیاز ساطوری‌ شده‌: یك‌ عدد
▪ سیر ساطوری‌ شده‌: ۲ حبه‌
▪ زنجفیل‌ رنده‌ شده‌: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ پودر فلفل‌ قرمز: …

مواد لازم‌:

لپه‌:

۲۰۰ گرم‌

روغن‌ زیتون‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

پیاز ساطوری‌ شده‌:

یك‌ عدد

سیر ساطوری‌ شده‌:

۲ حبه‌

زنجفیل‌ رنده‌ شده‌:

یك‌ قاشق‌ چایخوری‌

پودر فلفل‌ قرمز:

یك‌ قاشق‌ چایخوری‌

زیره‌ سبز:

یك‌ قاشق‌ چایخوری‌

زردچوبه‌:

نصف‌قاشق‌ چایخوری‌

سیب‌ زمینی‌:

یك‌ عدد

به‌:

یك‌ عدد

برنج‌ پخته‌ شده‌:

یك‌ پیمانه‌

آب‌:

۶۰۰ سی‌سی‌

عصاره‌ سبزی‌ گالینابلانكا:

۲ عدد

آب‌لیمو ترش‌ تازه‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

تخم‌گشنیز خرد شده‌:

۱ قاشق‌ چایخوری‌

گوجه‌ فرنگی‌ ریز:

۴۰۰ گرم‌

طرز تهیه‌:

لپه‌ها را، كه‌ از شب‌ قبل‌ خیس‌ كرده‌ایم‌، باروغن‌ زیتون‌، پیاز و سیر تفت‌ می‌دهیم‌ تا پیازهانرم‌ شود، سپس‌ سیب‌زمینی‌ را به‌ قطعات‌ درشت‌خرد كرده‌ و به‌ همراه‌ گوجه‌ فرنگی‌ و <<به‌<حبه‌قندی‌ شده‌ به‌ ظرف‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ و ۱۰ دقیقه‌تفت‌ می‌دهیم‌، آنگاه‌ برنج‌، عصاره‌ سبزی‌ و آب‌ راافزوده‌ و به‌ مدت‌ ۲۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌هم‌ می‌زنیم‌، سپس‌ زیره‌، زردچوبه‌ و فلفل‌ قرمز راافزوده‌ و مرتب‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا غلیظ شود، آنگاه‌آن‌ را از روی‌ حرارت‌ برداشته‌ و زنجفیل‌، آب‌لیموترش‌ و تخم‌ گشنیز را به‌ آن‌ افزوده‌ و مخلوطمی‌كنیم‌. در آخر آن‌ را در ظرف‌ كشیده‌ و به‌همراه‌ برگ‌ گشنیز تازه‌ تزیین‌ و میل‌ می‌كنیم‌.