سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024
مجله ویستا

روغن دانه کنجد، منبع پروتئین


روغن دانه کنجد، منبع پروتئین

مصرف روغن طبیعی دانه کنجد شاید همانند روغن زیتون معمول نباشد اما دارای خواص فراوانی است که در این مطلب به نقل از «MSN» به بخشی از خواص آن اشاره می شود.

مصرف روغن طبیعی دانه کنجد شاید همانند روغن زیتون معمول نباشد اما دارای خواص فراوانی است که در این مطلب به نقل از «MSN» به بخشی از خواص آن اشاره می شود.

برای سلامت قلب مفید است.

تاثیر آرام بخشی دارد.

حاوی روی است که ماده معدنی مورد نیاز بدن محسوب می شود و تراکم کلسیم استخوان را حفظ می کند.

نسبت به روغن های دیگر، راحت تر هضم می شود و ناراحتی گوارشی ایجاد نمی کند.

دارای خاصیت ضداسپاسم است.

جرم دندان را کاهش می دهد.

روی موجود در آن انعطاف پذیری پوست را افزایش می دهد.

ترکیبی به نام «فیتیت» موجود در آن با سلول های سرطانی مقابله می کند.