جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

پای کدوحلوایی


پای کدوحلوایی

● مواد لازم
▪ شکر: سه چهارم پیمانه
▪ نمک: یک دوم قاشق چایخوری
▪ دارچین:یک دوم قاشق غذاخوری
▪ زنجبیل: یک دوم قاشق غذاخوری
▪ میخک: یک چهارم قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ
▪ کدو: سه …

مواد لازم

شکر:

سه چهارم پیمانه

نمک:

یک دوم قاشق چایخوری

دارچین:

یک دوم قاشق غذاخوری

زنجبیل:

یک دوم قاشق غذاخوری

میخک:

یک چهارم قاشق غذاخوری

تخم مرغ:

۲ عدد بزرگ

کدو:

سه ویک چهارم پیمانه

شیر غلیظ شده:

یک و یک دوم پیمانه

روش تهیه

فر را از قبل روشن کرده و روی ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید;شکر، نمک، دارچین، زنجبیل و میخک را در کاسه کوچکی مخلوط کنید; تخم مرغها را در کاسه بزرگی بریزید مایه شکر و موادی که با آن ترکیب کردید را نیز به آن اضافه و بعد شیر را کم کم اضافه کنید. مایع را داخل قالبهای شیرینی بریزید به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید درجه فر را کم کنید، روی ۳۵ درجه قرار دهید و دوباره به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه صبر کنید. با چنگال امتحان کنید داخل آن فروببرید که اگر به آن نچسبد شیرینی ما پخته است. در این صورت بهتر است که ۲ ساعت صبر کنید بعد از اینکه خنک شد آن را سرو کنید.