سه شنبه, ۵ فروردین, ۱۴۰۴ / 25 March, 2025
مجله ویستا
پای کدوحلوایی

مواد لازم
شکر:
سه چهارم پیمانه
نمک:
یک دوم قاشق چایخوری
دارچین:
یک دوم قاشق غذاخوری
زنجبیل:
یک دوم قاشق غذاخوری
میخک:
یک چهارم قاشق غذاخوری
تخم مرغ:
۲ عدد بزرگ
کدو:
سه ویک چهارم پیمانه
شیر غلیظ شده:
یک و یک دوم پیمانه
روش تهیه
فر را از قبل روشن کرده و روی ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید;شکر، نمک، دارچین، زنجبیل و میخک را در کاسه کوچکی مخلوط کنید; تخم مرغها را در کاسه بزرگی بریزید مایه شکر و موادی که با آن ترکیب کردید را نیز به آن اضافه و بعد شیر را کم کم اضافه کنید. مایع را داخل قالبهای شیرینی بریزید به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید درجه فر را کم کنید، روی ۳۵ درجه قرار دهید و دوباره به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه صبر کنید. با چنگال امتحان کنید داخل آن فروببرید که اگر به آن نچسبد شیرینی ما پخته است. در این صورت بهتر است که ۲ ساعت صبر کنید بعد از اینکه خنک شد آن را سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست