جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا
پای کدوحلوایی
![پای کدوحلوایی](/web/imgs/16/11/78e6t1.jpeg)
مواد لازم
شکر:
سه چهارم پیمانه
نمک:
یک دوم قاشق چایخوری
دارچین:
یک دوم قاشق غذاخوری
زنجبیل:
یک دوم قاشق غذاخوری
میخک:
یک چهارم قاشق غذاخوری
تخم مرغ:
۲ عدد بزرگ
کدو:
سه ویک چهارم پیمانه
شیر غلیظ شده:
یک و یک دوم پیمانه
روش تهیه
فر را از قبل روشن کرده و روی ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید;شکر، نمک، دارچین، زنجبیل و میخک را در کاسه کوچکی مخلوط کنید; تخم مرغها را در کاسه بزرگی بریزید مایه شکر و موادی که با آن ترکیب کردید را نیز به آن اضافه و بعد شیر را کم کم اضافه کنید. مایع را داخل قالبهای شیرینی بریزید به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید درجه فر را کم کنید، روی ۳۵ درجه قرار دهید و دوباره به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه صبر کنید. با چنگال امتحان کنید داخل آن فروببرید که اگر به آن نچسبد شیرینی ما پخته است. در این صورت بهتر است که ۲ ساعت صبر کنید بعد از اینکه خنک شد آن را سرو کنید.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران مسعود پزشکیان سعید جلیلی علیرضا زاکانی قالیباف پزشکیان محمدباقر قالیباف
زلزله هواشناسی بازنشستگان بارش باران سیل تهران قوه قضاییه قتل سوادکوه فضای مجازی سیلاب سازمان هواشناسی
قیمت خودرو حقوق بازنشستگان خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو دولت سیزدهم نهضت ملی مسکن مسکن قیمت سکه دلار طلا
تلویزیون سینمای ایران جوکر رسانه ملی سریال سینما
ماهواره
دونالد ترامپ جو بایدن رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه لبنان فلسطین جنگ غزه اوکراین ترکیه اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر تیم ملی فوتبال ایران جام ملت های اروپا سپاهان لیگ برتر ایران جواد نکونام باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سرطان همراه اول نمایشگاه الکامپ عیسی زارع پور فناوری ایلان ماسک سامسونگ
رژیم غذایی مغز فشار خون دیابت کاهش وزن میوه قند خون