چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
اسنک مرغ (یا بوقلمون)
مواد لازم
۱ سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۲ عدد سیر خرد شده
۱ قاشق سوپخوری پودر زیره سبز
½ قاشق پایخوری فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق سوپخوری کره
آرد ذرت به مقدار لازم
مواد مورد نیاز دیگر
پنیر چدار بزرگ،
گوجه تکه شده،
گشنیز تازه،
پیاز خرد شده،
فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده.
دستورالعمل:
۱. فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید
۲. در یک ظرف به ابعاد ۲۲ در ۳۲ بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط منید.
۳. بگذارید تا ۲۰ دقیقه بپزد
۴. بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم ( به صورت باریک تکه میکنیم)
۵. یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم
۶. آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم
۷. شعله را کم می کنیم
۸. وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم
۹. آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم
۱۰. این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم
غذا آماده سرو است
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست