جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

کرواسان زردآلو


کرواسان زردآلو

● مواد لازم
▪ کره: ۲۵۰ گرم پنیر خامه‌ای: ۹۰ گرم
▪ آرد: ۳۰۰ گرم پودر شکر: ۲ قاشق سو‌پ‌خوری
▪ وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
▪ مارمالاد زردآلو: به میزان لازم

● روش تهیه:
کره و پنیر خامه‌ای …

مواد لازم

کره:

۲۵۰ گرم پنیر خامه‌ای: ۹۰ گرم

آرد:

۳۰۰ گرم پودر شکر: ۲ قاشق سو‌پ‌خوری

وانیل:

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

مارمالاد زردآلو:

به میزان لازم

روش تهیه:

کره و پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.

مقداری آرد، پودر شکر و وانیل بیفزایید، اکنون باقی‌مانده آرد را اضافه و مایه را خمیر کنید.

خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید. هر تکه از خمیر را روی سطحی آردپاشی شده باز کنید و به ۱۲ قسمت مساوی به شکل مثلث برش بزنید روی هر قسمت مقداری مارمالاد زردآلو بگذارید و خمیر را از طرف قاعده مثلث به طرف راس آن رول کنید.

کرواسان‌ها را و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و روی پنجره سینی خنک کرده و با پودر قند آن را تزئین کنید.

فوت قنادی

بعد از اینکه رول ها را درست کردید، مجددا داخل یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود، بعد داخل فر قرار دهید تا بپزد.

نکته:

خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.