جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
کرواسان زردآلو
مواد لازم
کره:
۲۵۰ گرم پنیر خامهای: ۹۰ گرم
آرد:
۳۰۰ گرم پودر شکر: ۲ قاشق سوپخوری
وانیل:
یکچهارم قاشق چایخوری
مارمالاد زردآلو:
به میزان لازم
روش تهیه:
کره و پنیر خامهای را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.
مقداری آرد، پودر شکر و وانیل بیفزایید، اکنون باقیمانده آرد را اضافه و مایه را خمیر کنید.
خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید. هر تکه از خمیر را روی سطحی آردپاشی شده باز کنید و به ۱۲ قسمت مساوی به شکل مثلث برش بزنید روی هر قسمت مقداری مارمالاد زردآلو بگذارید و خمیر را از طرف قاعده مثلث به طرف راس آن رول کنید.
کرواسانها را و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و روی پنجره سینی خنک کرده و با پودر قند آن را تزئین کنید.
فوت قنادی
بعد از اینکه رول ها را درست کردید، مجددا داخل یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود، بعد داخل فر قرار دهید تا بپزد.
نکته:
خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست