یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
Nokia ۶۱۷۰
● آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود می باشد :
- گوشی موبایل
- شارژر
- هندزفری
- راهنمای مصرف کننده
- باتری
۶۱۷۰ را می توان ، دومین گوشی تاشو که سنت شکنی های زیادی را نیز به همراه داشته است ؛ نامید . این گوشی موفقیت های فراوانی را نیز به همراه داشت .
نوکیا بالاخره ، بعد از یک سال گوشی تاشویی با صفحه نمایش بزرگ تولید نمود که دارای تکنولوژی PTT (بی سیم) ، HSCSD و EDGE نیز بود .
نوکیا ، خیلی وقت بود که به سراغ این گونه گوشی ها نرفته بود ؛ ولی مطمئنا نمی خواست بازار را نیز از دست بدهد . در حال حاضر ، ما حدود ۵ نوع گوشی نوکیا را از این گونه می شناسیم .
نوکیا ۷۲۰۰ ، یک سنت شکنی واقعی بود که به سری ۴۰ تعلق داشت و چندین ماه ، بر موج بازار سوار بود ؛ نوکیا نیز موفقیت این مدل را اعلام داشته و گوشی ، مورد علاقه بسیار زیاد خانم ها بود .
ما در اینجا در رابطه با ۶۱۷۰ سخن می گوئیم که در ماه ژوئن ۲۰۰۵ به بازار وارد شد . در این گوشی ، صفحه نمایش بزرگتر ، تجهیزات گرافیکی جدیدتر و کارایی های بیشتری ، تعبیه شده است .
روکش این دستگاه ، از جنس استیل بوده و با تمام این امکانات با قیمتی پائین تر از ۷۲۰۰ پای به عرصه وجود گذاشت .
● موبایل تاشو با ساختار اروپایی
ساخته های موتورولا ، نوکیا و زیمنس با تولیدات آسیایی و به خصوص در گوشی های تاشو ، کاملا متفاوت می باشد . گوشی های اروپایی جذابیت بیرونی گوشی های آسیایی را ندارند . شاید ، تولیدکنندگان آسیایی ، در طراحی خود نوآوری بیشتری داشته و از ارائه طرح های عجیب هراسی ندارند . به همین دلیل توانسته اند تا جایی که امکان دارد ، بازار اروپا را هم به قبضه خود درآورند .
نوکیا ۶۱۷۰ گوشی بسیار زیبایی می باشد و نظرهای زیادی را به خود جلب نموده است .
دو طرف گوشی کاملا صاف بوده و لبه های دستگاه گرد می باشد .
ماده پوشیده شده بر روی دستگاه ، استیل بوده و روی آن نقاط بسیار ریزی دیده می شود ؛ هرچه به لبه ها نزدیک تر می شویم ، تعداد این نقاط کمتر می شود . تقریبا شبیه به همین حالت هم در داخل گوشی ، به صورت بسیار ریزی وجود دارد .
این گوشی در اندازه متوسط ۸۸x۴۶x۲۲ میلیمتر می باشد . ۱۲۱ گرم نیز ، وزن دارد که البته مقداری سنگین است اما نگران نباشید ، جیب شما را پاره نمی کند ! در این گوشی به علت ضخامت خاص صفحه ، وقتی که گوشی را باز می کنید ، هیچ گونه عدم تعادلی در آن ایجاد نمی شود .
در مقایسه با ۷۲۰۰ ، نوکیا ساختار ۶۱۷۰ را ارتقا داده است . این گوشی محکم تر و سفت تر از مدل های دیگر می باشد . چهار نقطه سیاه در گوشه پائین ، سمت چپ دیده می شود که این نقاط محل خروج صدا از بلندگوی دستگاه است که در حالت بسته بودن درب گوشی نیز صدا از آن نقاط خارج می شود و البته متاسفانه در این مدل خبری از رادیو نیست . در مورد لنز دوربین هم شاید کمی تغییرات ، کار زیباتری را ارائه می داد .
● صفحه نمایش دوم با صفحه ای رنگی و تصاویری متحرک
یک صفحه نمایش کوچک ، با سایز ۲۰?۲۶ میلی متر روی گوشی موجود می باشد که قابلیت نمایش ۴۰۰۰ رنگ را داراست . در این صفحه نمایش از تکنولوژی قدیمی تری استفاده شده است و تنها به عنوان صفحه نمایش فرعی دستگاه ، قابلیت خوبی محسوب می گردد .
در این صفحه نمایش ، تنها اطلاعات ساده در رابطه با تماس ها و پیام ها مشاهده می شوند و کل اطلاعات نشان داده شده در آن در همین رابطه می باشند .
شما یک منوی جداگانه ، جهت تنظیم صفحه نمایش بیرونی دارید . به عنوان مثال می توانید برای تصویر پس زمینه ، حتی به صورت انیمیشن تصاویری را قرار دهید و اسکرین سیور آن را تنظیم نمائید تا تصویر ، انیمیشن و یا ساعت دیجیتال باشد .
رنگ نشانگر های باتری و آنتن نیز قابل تنظیم هستند .
در سمت چپ گوشی ، دو دکمه جهت تنظیم حجم صوتی قرار گرفته است و در سمت راست نیز دکمه مخصوص PTT و دکمه روشن و خاموش دستگاه تعبیه شده اند . در وسط آنها قسمت مربوط به Infrared (مادون قرمز) گذاشته شده است .
در این گوشی باتری های ساده Li-Ion از نوعBL-۴C با گنجایش ۷۶۰ mAh قرار گرفته است .
نوکیا بر این عقیده است که باتری ، تا ۲۷۰ ساعت در حالت استندبای کار می کند و ۲۴۰ دقیقه صحبت را نیز می تواند تحمل کند مطلبی که هنگام باز کردن پوشش روی باتری ، توجه شما را جلب می کند ، یک ورقه فلزی طلایی در قسمت بالای آن می باشد که به احتمال قوی کاربرد هایی در رابطه با آنتن دستگاه دارد ، ولی در واقع اینطور نبوده و تنها در جهت اطمینان از محکم بودن باتری در پشت دستگاه می باشد .
اولین گوشی تا شو نوکیا ، یعنی ۷۲۰۰ دارای صفحه نمایش کوچکی با رزولوشن ۱۲۸?۱۲۸ پیکسل بود که برای آن گوشی کفایت نمی کرد . این گوشی جدید یعنی نوکیا ۶۱۷۰ دارای صفحه نمایش بزرگتر با رزولوشن ۱۶۰?۱۲۸ پیکسل می باشد و قابلیت نمایش ۶۵۰۰۰ رنگ را دارد ؛ امروزه ، گوشی تاشویی با کیفیت و اندازه این صفحه نمایش به راحتی یافت نمی شود ؛ و تنها در گوشی های عادی نوکیا ، شاید بتوان از ۶۲۳۰ نام برد .
این صفحه نمایش جدید ، دارای نوآوری های گرافیکی زیادی نیز می باشد . با وجود اینکه گوشی از سری ۴۰ است ، اما اطلاعات را می توان به اشکال مختلفی در آن منظم نمود . به عنوان مثال در منوی اصلی ، می توانید ماتریس آیکن ها را گرد هم داشته باشید و یا اینکه یک آیکن به همراه نوشته مربوط به آن و یا اینکه منو را به صورت لیستی از نوشته ها ، تنظیم نمائید .
همانطور که گفته شد ، برای صفحه نمایش کوچکتر نیز می توانید تصویر پس زمینه رنگی انتخاب نمائید و همچنین تغییر رنگ در محیط صفحه نمایش امکان پذیر می باشد .
ولی همانند گوشی ۶۲۳۰ نباید از تصاویر خیلی تیره استفاده نمائید ، چون در این حالت اجازه دیدن نوشته ها را به شما نمی دهد .
یک نوآوری جدید که در این گوشی دیده می شود ، ایجاد تم های گرافیکی است که در یک نرم افزار موجود می باشد و با انتخاب هر تم ، تصاویر پس زمینه صفحه اصلی و نمایشگر روی گوشی با هم متفاوت خواهد شد و حتی برای زنگ ها نیز ملودی خاصی انتخاب شده است و هر تم به طور کامل ، این مشخصه های گوشی را تغییر می دهد .
گوشی ۶۱۷۰ دارای صفحه ای کاملا مستطیلی شکل بوده و دکمه های گوشی نیز همه به یک اندازه می باشد . سایز هر یک از این دکمه ها ، ۱۱x۹ میلیمتر می باشد و شما هنگام فشار دادن آنها ، حس خوبی خواهید داشت .
قسمت کلید های کاربردی دستگاه ، مثل کلید های جهتی ، حالت همیشگی دستگاه های نوکیا را دارد . به عنوان مثال یک کلید حرکت چهار طرفه ، با دکمه تائید در وسط ، و دو کلید دسترسی به منوها ، مثل دیگر گوشی ها می باشد . این کلید دستیابی به منوها با دکمه های رد و تائید تماس ، هر دو ، روی یک کلید در بالا و پائین آن قرار گرفته اند .
با استفاده از کلید جهتی ۴ طرفه ، می توانید به تمامی کاربری ها ، در منو دست پیدا کنید . به عنوان مثال با استفاده از آنها به دفترچه تلفن ، پخش پیام ها و یا دوربین دستگاه وارد می شوید . بر خلاف گوشی های قبلی که با فشار دادن دکمه جهتی سمت راست به تقویم وارد می شدید ، در این گوشی با این عمل ، می توانید وارد بخش بی سیم PTT شوید . همچنین می توانید ، کلید سمت راستی دستگاه را جهت ورود به یکی از کارایی های منو تنظیم نمائید و کلید سمت چپ نیز جهت ورود بهGo to می باشد .
دکمه های دستگاه شما ، با نور آبی روشن می شود و خط روشن لبه صفحه کلید در شب ، بسیار جلوه نمایی می کند .
● دوربین (Camera) :
دوربین این دستگاه دارای رزولوشن ۴۸۰?۶۴۰ پیکسل بوده ، که کمی پائینتر از حد انتظار می باشد و قابلیت بزرگنمایی دیجیتال تا ۴ مرحله را دارا می باشد ؛ برای عکس برداری ، می توانید ۲ رزولوشن را انتخاب نمائید . همچنین کیفیت تصاویر در سه حالت خوب ، متوسط و پائین قابل انتخاب است . دوربین شما دارای قابلیت عکسبرداری در شب می باشد و به تایمر نیز مجهز است .
کیفیت تصاویر متوسط بوده و با دوربین های VGA ، قابل مقایسه است . تصاویر گرفته شده دارای لبه های تیره و نامعلوم هستند که احتمالا به علت تاثیر نور بر روی پوشش شیشه ای لنز دوربین می باشد . شما قابلیت ضبط فیلم را نیز با گوشی دارید اما رزولوشن فیلم پائین بوده و در حد ۹۶?۱۲۸ پیکسل است و طول آن بستگی به حجم حافظه شما دارد .
سیستم و توانایی حافظه دستگاه ، تا حدی عجیب می باشد ؛ دستگاه حافظه ای بالغ بر ۲.۲ مگا بایت را نشان می دهد که کمی مشکوک به نظر می رسد ، چون نوکیا از چنین حافظه ای در هیچ یک از گوشی های دیگر استفاده نکرده است .
کارایی های ۶۱۷۰ شبیه به تولیدات سری ۴۰ می باشد و تنها تصاویر و قسمت های گرافیکی آن دستخوش تغییر شده است . آن هم به علت افزایش اندازه صفحه نمایش می باشد .
وضعیت صدا در هنگام صحبت تلفنی متوسط می باشد که این خصلت گوشی های نوکیا است . شما همچنین قابلیت ضبط صدا را در حین مکالمه دارید ، این عمل با انتخاب عملیات ضبط ، بوسیله دکمه Context انجام می پذیرد . زمانی که گوشی شما بسته است و زنگ می خورد ، با فشار دادن دکمه کناره دستگاه می توانید زنگ آن را قطع نمائید .
● دفترچه تلفن (Phone book) :
دفترچه تلفن گوشی شما قابلیت ذخیره ۵۰۰ شماره را خواهد داشت . شما می توانید نام افراد را در گروه های موجود در گوشی ذخیره نمائید . همچنین شما قابلیت قرار دادن تصویر را بر روی اطلاعلات هر فرد را دارا می باشید . گوشی از سیستم صوتی پلی فونیک مناسب و منحصر به فردی برخوردار است و این ارتقاء کیفیت کاملا مشهود می باشد . شما قابلیت اجرای فایل های MID و AAC را به عنوان زنگ دارید .
این گوشی پس از ۵۱۴۰ ، دومین گوشی است که سیستم بی سیم را پشتیبانی می کند (PTT) .
● پیام ها (Messages) :
سیستم پیام های نوشتاری و تصویری در گوشی مانند دیگر گوشی ها می باشد و برای نوشتن SMS شما قابلیت انتخاب ۲ فونت را خواهید داشت که در اندازه با یکدیگر متفاوت می باشند . شما در تصاویر می توانید اندازه و انواع مختلف نوشتار در قسمت پیام ها را مشاهده نمائید .
شما در این گوشی از یک Organizer ساده همانند دیگر گوشی ها بهره می جوئید که در گوشی های سری ۴۰ متداول می باشد . در این گوشی ، قابلیت ضبط صدا تا ۳ دقیقه نیز موجود است .
گوشی ۶۱۷۰ قابلیت های تحت Java را نیز پشتیبانی می نماید (MIDP ۲.۰) که دو بازی و دو کارایی تحت این برنامه در گوشی موجود می باشد : یک مسابقه ماشین ، یک پازل ، مترجم و ساعت .
● در نهایت :
به هر حال باید خاطر نشان کنیم که گوشی ۶۱۷۰ ، به نسبت قیمتش ، یک گوشی بسیار مجهز و مناسب است .
در این گوشی شما از صفحه نمایش بزرگ ، ساختاری محکم و فلزی و دکمه های جهتی راحت ، استفاده نمائید .
می توان گفت ، چند مورد از نقایص گوشی ، عدم پشتیبانی بلوتوث ، عدم وجود رادیو ، عدم قابلیت اتصال کارت حافظه و پخش کننده MP۳ می باشد و شاید تنها موبایل که این تجهیزات را نیز دارد ۶۲۳۰ باشد .
شاید یکی از مدل های که بتواند تا حدی با این گوشی رقابت نماید ۷۲۷۰ باشد ؛ همچنین SL۶۵ زیمنس هم به همین حد می باشد . بعد از اینها V۶۰۰ و V۸۰ موتورولا خود را در این صف رقابت قرار داده اند .
نوکیا ۷۲۰۰ برای خانم های پولدار طراحی شده بود . بعد از آن گوشی ۶۱۷۰ از قابلیت بالاتری برخوردار بود ، ضمن اینکه قیمت پائین تری نیز داشت .
▪ مزایا
- طراحی
- بدنه ی فلزی
- صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت
▪ نقایص
ـ گوشی به علت روشن بودن رنگش ، سریع کثیف می شود
ـ وزن اضافه تر نسبت به دیگر مدل ها
ـ حافظه کم
ـ عدم پشتیبانی بلوتوث
ـ عدم پخش MP۳
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست