چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کدوبره (غذای مازندرانی)


کدوبره (غذای مازندرانی)

● مواد لازم برای ٢ نفر:
▪ سیب زمینی متوسط: ٢عدد،
▪ کدوی سبز متوسط: ٥ عدد،
▪ گوجه فرنگی متوسط: ٥ عدد،
▪ پیاز بزرگ: ١ عدد،
▪ تخم مرغ: ٢ یا ٣ عدد،
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
● طرز …

مواد لازم برای ٢ نفر:

سیب زمینی متوسط:

٢عدد،

کدوی سبز متوسط:

٥ عدد،

گوجه فرنگی متوسط:

٥ عدد،

پیاز بزرگ:

١ عدد،

تخم مرغ:

٢ یا ٣ عدد،

نمک، فلفل و زردچوبه:

به میزان کافی

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کنید و به مدت ٢دقیقه در تابه تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه را اضافه کنید و سیب زمینی را که نگینی خرد کرده اید داخل آن بریزید و بگذارید مواد کمی تفت بخورد. شعله را تا حد متوسط پایین بکشید و در ماهی تابه را ببندید و بگذارید تا غذایتان به مدت ٥ تا ٧ دقیقه روی حرارت پخته شود. سپس کدوی حلقه حلقه شده را به آن اضافه کنید و آن را نیز چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی برشته شد، گوجه فرنگی های خردشده و تخم مرغ ها را روی آن بریزید و بازهم شعله را کمتر کنید تا مواد به صورت در بسته، به مدت ده دقیقه بپزد. در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و سپس غذا را میل کنید. البته قبل از صرف غذا هم می توانید با ماست خامه ای روی آن را تزئین کنید.

«آریا»