پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه (شیرینی گل محمدی)
شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزهترین انواع شیرینیهای خشک است که در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی برخلاف آنچه تصور میشود بسیار آسان بوده و در عین حال طعمی بی نظیر و خاص دارد. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی ادامه متن را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):
آرد سفید | 750 گرم |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
شیر ولرم | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد + 1 عدد زرده برای روی شیرینی |
شکر | 2 ق سوپخوری |
مایه خمیر فوری | 1.5 ق سوپخوری |
نمک | 1 پینچ |
وانیل | 1/2 ق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):
- یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مایه خمیر پف کند.
- در یک ظرف بزرگ آرد را با وانیل 3 بار الک کنید تا خمیر پوکتری داشته باشید .
- شیر، شکر، روغن مایع و تخممرغها را مخلوط کرده و با چنگال خوب به هم بزنید.
- خمیر مایه پفکرده را به مواد بالا اضافه کنید.
- سپس آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
- خمیر را کمی ورز داده و روی آن را بپوشانید و در جای تقریباً گرمی قرار دهید و حدود 1.5 ساعت صبر کنید تا خمیر آماده شود.
حالا به سراغ تهیه کرم وسط شیرینی دانمارکی بروید.
مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:
آرد ذرت یا گندم | 6 ق غذاخوری |
شیر | 1/2 فنجان |
گلاب | 1/2 پیمانه |
شکر | 2/3 پیمانه |
وانیل یا رنده پوست لیمو | به میزان لازم |
طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:
- ابتدا گلاب و شیر را روی شعله قرار دهید تا زمانی که بهجوش بیاد.
- شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- حالا ظرف را از روی شعله بردارید و آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید که گلوله نشود.
- وقتی آرد خوب مخلوط شد دوباره روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی سفت شود.
- کرم شیرینی دانمارکی شما آماده است.
طرز پیچیدن شیرینی دانمارکی:
- روی میز یا کف سینی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید.
- برای اینکار میتوانید از وردنه هم استفاده کنید.
- سعی کنید که قطر خمیر را نازک بگیرید.
- داخل خمیر مقداری کرم شیرینی دانمارکی قرار دهید و خمیر را به شکل دلخواه بپیچید.
- فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تظیم کنید.
- با قلممو روی شیرینیها زرد تخممرغ بمالید و شیرینیها را داخل فر قرار دهید.
- زمان پخت این شیرینی حدود 20 دقیقه است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست