سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه (شیرینی گل محمدی)
شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزهترین انواع شیرینیهای خشک است که در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی برخلاف آنچه تصور میشود بسیار آسان بوده و در عین حال طعمی بی نظیر و خاص دارد. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی ادامه متن را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):
آرد سفید | 750 گرم |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
شیر ولرم | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد + 1 عدد زرده برای روی شیرینی |
شکر | 2 ق سوپخوری |
مایه خمیر فوری | 1.5 ق سوپخوری |
نمک | 1 پینچ |
وانیل | 1/2 ق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):
- یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مایه خمیر پف کند.
- در یک ظرف بزرگ آرد را با وانیل 3 بار الک کنید تا خمیر پوکتری داشته باشید .
- شیر، شکر، روغن مایع و تخممرغها را مخلوط کرده و با چنگال خوب به هم بزنید.
- خمیر مایه پفکرده را به مواد بالا اضافه کنید.
- سپس آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
- خمیر را کمی ورز داده و روی آن را بپوشانید و در جای تقریباً گرمی قرار دهید و حدود 1.5 ساعت صبر کنید تا خمیر آماده شود.
حالا به سراغ تهیه کرم وسط شیرینی دانمارکی بروید.
مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:
آرد ذرت یا گندم | 6 ق غذاخوری |
شیر | 1/2 فنجان |
گلاب | 1/2 پیمانه |
شکر | 2/3 پیمانه |
وانیل یا رنده پوست لیمو | به میزان لازم |
طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:
- ابتدا گلاب و شیر را روی شعله قرار دهید تا زمانی که بهجوش بیاد.
- شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- حالا ظرف را از روی شعله بردارید و آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید که گلوله نشود.
- وقتی آرد خوب مخلوط شد دوباره روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی سفت شود.
- کرم شیرینی دانمارکی شما آماده است.
طرز پیچیدن شیرینی دانمارکی:
- روی میز یا کف سینی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید.
- برای اینکار میتوانید از وردنه هم استفاده کنید.
- سعی کنید که قطر خمیر را نازک بگیرید.
- داخل خمیر مقداری کرم شیرینی دانمارکی قرار دهید و خمیر را به شکل دلخواه بپیچید.
- فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تظیم کنید.
- با قلممو روی شیرینیها زرد تخممرغ بمالید و شیرینیها را داخل فر قرار دهید.
- زمان پخت این شیرینی حدود 20 دقیقه است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش سیل شهرداری تهران فضای مجازی سلامت شورای شهر تهران پلیس قتل سازمان هواشناسی
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو سایپا کارگران ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات بانک مرکزی
تلویزیون سریال سینمای ایران رسانه سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی فیلم رسانه ملی بازیگر کتاب
سازمان سنجش
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت ناسا تبلیغات اینستاگرام فناوری همراه اول ماه گوگل اپل آیفون ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان فروش اینترنتی دارو بارداری