دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مدیریت کیفیت علوفه
تولید علوفه درفصل ۱ تعریف شد که به طور کلی عبارت است از تبدیل انرژی خورشید به وزن زنده ی گیاهی ،که سیستم تولید ساختمان حیوانات مرتعی است . به دلیل اینکه وزن زنده گیاهی ارزش انرژی را برای مصرف کننده های ثانویه محدود می کند، ارزش این منابع تجدید پذیر در تولید دوم و سوم توسط حیوانات چرنده است. توزیع زمانی تولید علوفه مرز ها رابرای استفاده مستقیم و غیر مستقیم از منابع مرتعی تعیین می کند.
هدف ما در این فصل نمایش نقش حیوانات چرنده و تبدیل مواد ثابت شیمیایی گیاهان به تولیدات حیوانی است (غذا و فیبر). برای این کار ما فرایندهای فیزیولوژیکی و فعل وانفعالات را در گیاهخواران دنبال می کنیم و چگونگی این گزارش در رژیم غذایی که مصرف می شود را توضیح می دهیم. با این بحث به ضرورت فعل و انفعالات در مدیریت مواد غذایی گیاهخواران مرتع و حیوانات اهلی خانگی پی می بریم.
عنوان | فایل | |
---|---|---|
مدیریت کیفیت علوفه | application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document Forage Quality.docx 23 KB |
دانلود |
مهرداد طباطبائی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست