یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بفرمایید یک سوپر شام ایرانی


بفرمایید یک سوپر شام ایرانی

گشت وگذاری در لوکس ترین رستوران های تهران

سبک زندگی لوکس، برای برخی از مردم تب داغ این روزهاست. برخی از افراد این روزها می‌کوشند کمد لباسشان را با نام‌های معتبر و بزرگ، پر کنند؛ با سلیقه طراحان شناخته شده دنیا، ست لباسشان را مشخص کنند و رفتارهای لوکس را به عادت خود تبدیل کنند...

بخشی از یک زندگی لوکس، رفتن به رستوران و معاشرت‌های سرخوشانه در رستوران‌های لوکس است؛ جاهایی که فراتر از یک غذای لذیذ، رسیدگی، توجه و خدمات متمایز به شما می‌فروشند. اگر شما هم هوس تغییر سبک زندگی خود را کرده‌اید و می‌خواهید به دنیای آدم‌های لوکس وارد شوید، در کنار نام لاگرفلد، تام فورد، شانگهای تنگ و ... باید رستوران‌های لوکس شهر خودتان را هم بلد باشید. رستوران‌هایی که در کنار افزایش علاقه به زندگی لوکس رشد کرده‌اند و تعدادشان در این شهر چشمگیر شده است.

میشلن معتبرترین سازمان ارزیابی رستوران‌های سراسر دنیاست. در طول سال، کارشناسان ناشناس این سازمان به رستوران‌های سراسر دنیا سفر و کیفیت و کمیت رستوران‌ها را ارزیابی می‌کنند. رستوران‌های تاییدشده، ستاره میشلن دریافت می‌کنند.

● رستوران گردان برج میلاد

رستوران‌گردان برج میلاد با هیاهوی بسیاری کار خودش را آغاز کرد؛ خبرهای مختلفی درباره شکوه و جلال این رستوران در رسانه‌ها منتشر می‌شد. حالا که مدتی از این هیاهو و جنجال گذشته، می‌توانید یک وعده غذای لذیذ را در محیطی آرام و مطبوع تجربه کنید. مهم‌ترین ویژگی رستوران‌گردان برج میلاد، منظره زیبای تهران از پنجره‌های قدی این رستوران است. این رستوران که به‌صورت ۳۶۰ درجه می‌گردد تا در طول حضورتان دررستوران‌گردان برج میلاد تمام تهران را ببینید، به شیوه بوفه‌ای اداره می‌شود. بوفه غذاهای فرنگی، ایرانی و محلی در این رستوران تدارک دیده شده تا هر سلیقه از صرف غذا در این فضا لذت ببرد. هر نفر با پرداخت ۹۲ هزارتومان می‌تواند یک وعده شام یا ناهار مهمان بوفه میلاد باشد. در این بوفه انواع پیش‌غذاها، از سالادشیرازی تا حمص لبنانی و دلمه عربی سرو می‌شود. ۱۵ مدل غذای ایرانی و فرنگی هم در این بوفه سرو می‌شود. رستوران‌گردان برج میلاد، گران‌ترین بوفه ایرانی است. دیگر رستوران بوفه‌ای و شناخته‌شده تهران، اردک آبی است که قیمت استفاده کامل از تمام بخش‌های آن ۶۵ هزارتومان تمام می‌شود، اما اگر هوس تهرانگردی در رستوران برج میلاد را کردید، صبحانه این رستوران را انتخاب کنید؛ طراوت صبحگاهی تهران از ارتفاع ۲۷۶ متری دیدنی است. بوفه صبحانه رستوران‌گردان برج میلاد، ۴۵ هزارتومان قیمت دارد و شامل صبحانه سرد و گرم می‌شود.

● دیوان

تلاش برای ناشناخته ماندن

برای ورود به این دنیا، بهتر است اولین انتخاب شما، رستوران دیوان باشد. رستورانی که برای خیلی از آدم‌ها، حتی آنهایی که ادعای رستوران‌گردی حرفه‌ای دارند، شاید ناشناخته باشد چون ناشناخته بودن بخشی از سیاست‌ مدیران این رستوران است. آنها معتقدند مشتری خاص خودشان را دارند و نیازی به تبلیغ بیشتر نیست. از طرف دیگر، مشتریان پروپاقرص این رستوران کسانی هستند که ترجیح می‌دهند در رستورانی دنج و تا حدودی خصوصی رفت و آمد داشته باشند. رستورانی که هر میز آن یک میز VIP محسوب می‌شود. اولین نکته قابل‌توجه رستوران دیوان، دکوراسیون شیک، لوکس و جدا قابل‌تحسین این رستوران است. اینجا حتی در کنار غذای خوشمزه در محیطی خاص، لوکس و رویایی پذیرایی می‌شوید.

وجه تمایز رستوران دیوان، منو و غذاهای این رستوران است. اینجا شما با سوشی، استیک و... پذیرایی نمی‌شوید. غذاهای این رستوران، غذاهای ایرانی است که به شیوهای مدرن سرو می‌شوند. برخی غذاها هم ترکیبی از ایرانی و فرنگی است مثل رول لواش به جای اسپرینگ رول یا سالاد سبزی‌خوردن به جای سالاد سزار و یونانی. مدیران رستوران دیوان که از مدیران باسابقه و مجرب ایرانی در حوزه رستوران‌داری هستند، سبک رستوران خود را «آشپزی مدرن ایرانی» اعلام کرده‌اند. .

خیلی‌ها معتقدند، در زمان حضور در ایران باید حتما دیوان را تجربه کرد. اغلب این مشتریان به دکوراسیون و پذیرایی این رستوران بالاترین امتیاز را داده‌اند.

● تای گرودا

رستوران تایلندی، انتخاب متفاوت

علاقه‌مندان رستوران‌های لوکس با مجموعه رستوران‌های هتل استقلال آشنایی دارند؛ هتلی که با چند رستوران در سبک‌های آشپزی مختلف، فرصتی جذاب برای رستوران‌دوست‌ها فراهم کرده است. از میان این رستوران‌ها، رستوران تایلندی تای گرودا را پیشنهاد می‌کنیم؛ رستورانی بزرگ با دکوراسیونی لوکس که آشپزخانه آن توسط سرآشپز تایلندی اداره می‌شود. ویژگی آشپزی تایلندی داشتن سس‌های متنوع و خوشمزه است. شما هم اگر با غذاهای تایلندی آشنایی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم از بخش غذاهای چدنی منوی این رستوران با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان انتخاب کنید. طعم کلی سس‌ها مثل تند، شیرین یا ترش بودن آن در منو ذکر شده است. رستوارن تایلندی تای گرودا در طبقه دوم مجتمع تجاری هتل استقلال واقع شده و تراس بزرگی دارد که شب‌های تابستانی خوشایندی را می‌توان در آن تجربه کرد. گران‌ترین غذای این رستوران میگو جامبو است که به دوشیوه کبابی و مارینه شده همراه با سس تند دریایی و دورچین سبزیجات سرو می‌شود. این غذا را به دوستداران غذای تند پیشنهاد می‌کنیم. برای خوردن یک غذای اصیل تایلندی باید از میان غذاهای دریایی انتخاب کنید اما اگر میانه خوبی با غذاهای دریایی ندارید، فیله گوسفند گریل‌شده انتخاب خوبی است که مشابه استیک در دیگر رستوران‌هاست و ۴۵ هزارتومان قیمت دارد.

● لئون

سومین لئون

برای اهالی خیابان کریمخان، لئون رستوران آشنایی است. یک رستوران خودمانی و جمع و جور نبش یکی از کوچه‌های خیابان آبان که از سال ۱۹۶۰ وجود داشته است اما حدود ۱۰ سال پیش، لئون تغییر کاربری داد و به رستورانی شیک با غذاهای فرنگی تبدیل شد. لئون در جلب مشتریان موفق بود. دومین شعبه آن چند سال بعد در نیاوران و سومین شعبه آن سال گذشته در سام‌سنتر افتتاح شد. همان طبقه نهم، کنار دیوان که با هم یک مجموعه رستوران‌های لوکس تشکیل داده‌اند. سومین لئون، به فراخور فضا و موقعیت خود دکوراسیون و منویی لوکس‌تر و مجلل‌تر از شعبات قبلی خود دارد. در لئون سام‌سنتر می‌توانید بشقاب خاویار برای پیش‌غذا و لابستر گریل‌شده به‌عنوان غذای اصلی سفارش بدهید. لابستر گریل‌شده گران‌ترین غذای این رستوران است که ۷۰ هزارتومان قیمت دارد. بقیه غذاها با فاصله چشمگیر از لابستر قیمت‌گذاری شده‌اند؛ فیله مینیون، لئون سیگنیچرو لمب چاپس با ۴۸ هزارتومان قیمت، در رده دوم قیمتی غذاهای لئون قراردارند که از خانواده استیک هستند و محبوب‌ترین غذاهای این رستوران هم محسوب می‌شوند. به نوعی در لئون سام‌سنتر منوی غذاهای اصلی مفصل‌تر از دو لئون قبلی است که طرفداران بیشتری هم دارد ولی به هر حال منوی پیتزا و پاستا هم وجود دارد. یکی از بخش‌های جذاب منوی لئون سام‌سنتر، کوکتل‌های آن است؛ مخلوط آبمیوه‌ها و عصاره‌های خلاقانه و ابتکاری که می‌تواند طعم غذا را متفاوت کند.

● کنزو

یک رستوران با چند مدل پذیرایی

رستوران کنزو، یک رستوران ژاپنی اصیل است که سال‌هاست بدون کوچک‌ترین سروصدایی حوالی میدان ونک جاخوش کرده است. این رستوران فضای بزرگی شامل دو سالن مجزا، یک سالن انتظار و یک بار نوشیدنی دارد. در دو سالن این رستوران به دوشیوه مجزا از شما پذیرایی می‌شود. می‌توانید انتخاب کنید به شیوه اصیل ژاپنی پشت میزهای کوتاه بشینید تا مهماندارانی با لباس ژاپنی از شما پذیرایی کنند. انتخاب دیگر شما، سالنی با میزهای Uشکل است؛ شما منوی غذایی خودتان را شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر انتخاب می‌کنید. یک سرآشپز آموزش‌دیده با میز خوراکی‌های مورد نظر سر میز شما حاضر می‌شود، غذاهای سفارش‌داده شما را همان جا روی صفحه داغ آهنی جلوی چشم خودتان می‌پزد و سرو می‌کند. اگر دنبال تجربه فضایی متفاوت از رستوران هستید، رستوران کنزو بهترین انتخاب شماست. حتی اگر به غذاهای ژاپنی علاقه ندارید، یک بار این رستوران لوکس، آرام و دنج را تجربه کنید.

● لوشاتو

قصر فرانسوی در دربند

لوشاتو به گران‌ترین رستوران تهران مشهور است. خانه ویلایی در نزدیکی‌های دربند که در چند طبقه با خدمات ویژه از مهمانان خود پذیرایی می‌کند. طبقه اول، میز و صندلی‌های عادی است، طبقه دوم بخش VIPمحسوب می‌شود که می‌توانید در فضایی نیمه‌خصوصی دورهمی خود را برگزار کنید. بخشی هم لانژ رستوران لوشاتو است که با مبل‌های راحتی دکوراسیون شده و بعد از صرف غذا می‌توانید، قهوه و دسر خود را ضمن لم‌دادن روی این مبل‌ها میل کنید. لوشاتو منوی مفصلی شامل انواع سوپ، سالاد، پیش‌غذا و غذای اصلی دارد؛ انتخاب از میان ۲۰ نوع غذای اصلی این رستوران کار آسانی نیست ولی حالا که مهمان یک رستوران فرانسوی هستید، بد نیست خوراک دنده مشهور فرانسوی را سفارش بدهید. البته این غذا گران‌ترین غذای لوشاتو است و حدود ۶۰ هزارتومان قیمت دارد. این روزها در اغلب رستوران‌های لوکس تهران، انواع استیک با قیمتی بین ۴۰ تا ۵۰ هزارتومان عرضه می‌شود. خوراک دنده لوشاتو، تکه‌های گوشت دنده گوسفندی است که با سس نعناع سرو می‌شود. بعد از صرف این غذا، سس نعناع را به سس‌های محبوب زندگی خود اضافه می‌کنید. بار لانژ لوشاتو هم منوی مفصلی دارد؛ انواع قهوه، کوکتل، فراپاچینو و... برای صرف یک وعده غذای فرانسوی در دربند وقت زیادی بگذارید تا بتوانید به خوبی از مجموعه خدمات رفاهی و غذایی این قصر کوچک استفاده کنید.

● الیزه

یک وعده غذای مطمئن

یکی دیگر از رستوران‌های خوش‌آب و هوای تهران، رستوران الیزه در پشت‌بام مجتمع تجاری تندیس است. این رستوران در دامنه کوه‌های البزر واقع شده و به همین دلیل، منظره خوبی دارد. اگر نحوه طبخ و کیفیت مواداولیه رستوران الیزه را انتخاب کنید، آشپزخانه این رستوران به‌صورت جزیره‌ای شیشه‌ای در مرکز آن واقع شده است و می‌توانید تمام مراحل طبخ و تهیه غذای خود را ببینید. سرآشپز این رستوران ترک است و فرصت تجربه مجموعه جذابی از غذاهای بین‌المللی را برای شما فراهم می‌کند. به شما پیشنهاد می‌کنیم در این رستوران از منوی مخصوص سرآشپز انتخاب کنید، مثلا مرغ رنسانس یا اگر به گوشت قرمز علاقه دارید، استیک راسته گوسفندی، غذاهای لذیذ و خوشمزه‌ای هستند. استیک راسته گوسفندی حدود ۶۰ هزارتومان (۵۹۸۰۰) قیمت دارد و گران‌ترین غذای این رستوران است. این غذا راسته گوسفندی مزه‌دار شده است که به روش مخصوص سرآشپز ترک این رستوران طبخ و با سس گیلاس و شاتوت سرو می‌شود. علاقه‌مندان به استیک باید این غذا را تجربه کنند. بشقاب دریایی این رستوران هم ۵۴۹۰۰ تومان قیمت دارد و مخلوطی از ماهی سالمون،‌ هامور، میگو جامبو با سبزیجات و سس آمریکایی است. سایر غذاهای این رستوران بین ۳۵ تا ۵۰ هزارتومان قیمت دارند. دراین رستوران می‌توانید ساندویچ‌های لوکس را هم تجربه کنید مثل بیف برگر مخصوص الیزه، ساندویچ فیلادلفیا، ساندویچ کلاب الیزه و... غذاهای ایتالیایی و پیش‌غذاهای اشتهاآور را هم به منوی مفصل الیزه اضافه کنید.

● میلانو

سواربر ماشین زمان

اگر از دکوراسیون‌های مدرن و امروزی اغلب رستوران‌های لوکس شهر خسته شده‌اید و دلتان یک فضای کلاسیک می‌خواهد، کافه رستوران میلانو را تجربه کنید. این رستوران در قیطریه، دکوراسیونی کلاسیک و البته مجلل دارد که شما را سوار بر ماشین زمان می‌کند و به زمان لویی چهاردهم با دیوارهای نقشدار، لوسترهای پارچه و کریستال و نورپردازی رمانتیک می‌برد. در این رستوران مجموعه‌ای از غذاهای فرنگی سرو می‌شود؛ غذاهایی که با نظر سرآشپز این رستوران، به غذایی هماهنگ با ذائقه ایرانی تبدیل شده‌اند. پیشنهاد ویژه ما در این رستوران، کانلونی است؛ غذایی از خانواده پاستا که با گوشت فیله و سس مخصوص تهیه می‌شود. این غذا حدود ۴۰ هزارتومان قیمت دارد و می‌توان گفت پاستا با این قیمت در اغلب رستوران‌های ایتالیایی دیده نمی‌شود ولی کانلونی میلانو طعم لذیذی دارد که به خوردنش می‌ارزد. منوی مصور این رستوران کار انتخاب را برای شما آسان می‌کند. می‌توانید عکس واقعی غذا را ببینید، مواداولیه آن را بخوانید و غذایی باب طبع خودتان سفارش دهید. جا برای دسرهای خوشمزه و متفاوت این رستوران هم بگذارید؛ دسرهایی چون هنری هشتم و لویی شانزدهم.

ماهور نبوی نژاد



همچنین مشاهده کنید