پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
یتیمچه
طرز تهیه
بادمجان ها را پوست کنده, آنها را به صورت مکعب هایی به اندازه ۲ سانتی متر برش می دهیم و نیم ساعت در آب و نمک می خوابانیم.
در قابلمه ای پیازها را در کره تفت می دهیم و بادمجان ها را بعد از آبکش کردن به آنها می افزاییم.
پس از این که بادمجان ها کمی نرم شد, گوجه فرنگی ها را بدون پوست به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و فلفل به مخلوط پیاز اضافه می کنیم.
درب قابلمه را می گذاریم تا مواد چند جوش بزند.
سیب زمینی ها را پس از پوست کندن, مکعبی خرد کرده و در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم.
سیب زمینی ها و دسر را به بادمجان ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر مواد بپزد.
قابلمه را از روی حرارت برمی داریم, غذا را در بشقاب مناسبی و سرو می کنیم.
نکته:
این غذا را می توان با کدو سبز نیز طبخ کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
۱ کیلو گرم بادمجان قلمی
۱ عدد پیاز متوسط خلالی خرد شده
۵۰ گرم کره
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ تا ۳ عدد گوجه فرنگی
۱ حبه سیر ساطوری شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
نکات تغذیه ای
مقدار مواد مغذی به ازای هر نفر:
۲۷۴ کیلو کالری
۹ گرم پروتئین
۴۱ گرم کربو هیدرات
۱۱ گرم چربی
منبع: مجله هنر آشپزی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست