جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

رولت های لازانیا


رولت های لازانیا

● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ یک و نیم کیلوگرم اسفناج خام و خرد شده
▪ یک عدد پیاز قرمز متوسط خرد شده
▪ ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
▪ کمی روغن
▪ سس مارینا
▪ سس بشامل
▪ لازانیا به مقدار لازم
● مواد …

مواد لازم برای ۶ نفر

یک و نیم کیلوگرم اسفناج خام و خرد شده

یک عدد پیاز قرمز متوسط خرد شده

۲۰۰ گرم پنیر خامه ای

کمی روغن

سس مارینا

سس بشامل

لازانیا به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس مارینا

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز ریز خرد شده

یک حبه سیر ریز شده

یک ساقه کرفس ریز شده

یک عدد هویج کوچک ریز شده

چهار عدد گوجه فرنگی

نمک و فلفل به میزان کافی

مواد لازم برای سس بشامل

دو قاشق غذاخوری کره

دو قاشق مرباخوری آرد

یک و یک چهارم لیوان شیر

کمی نمک، فلفل سیاه و جوز هندی

طرز تهیه:

لازانیا را طبق دستور جعبه آماده کنید.

پیاز را در کمی روغن تفت دهید و اسفناج، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. مواد را کنار بگذارید.

برای تهیه سس بشامل، کره را آب و آرد را به آن اضافه کنید و در کره تفت دهید و به طور تدریجی روی حرارت ملایم، شیر را به آن اضافه کنید تا یک دست شود. در این مرحله نمک و فلفل و پودر جوزهندی به آن اضافه کنید. این سس را ته ظرف مورد نظر بریزید.

لازانیا را پهن کنید و روی آن کمی مواد اسفناج و پنیر خامه ای بریزید و لوله کنید و در ظرف روی سس قرار دهید.

برای تهیه سس مارینا، پیاز و سیر را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس کرفس و هویج و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا مواد کمی نرم شود. گوجه ریز خرد شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت روی حرارت کم بپزد تا غلیظ شود

سس را روی لازانیا بریزید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و در فر تنظیم شده روی ۱۷۰ درجه سلسیوس به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

توجه داشته باشید که این غذا را روی اجاق گاز نیز می توان پخت.