چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

نان کدو حلوایی


نان کدو حلوایی

● مواد لازم:
▪ شکر (ترجیحا قهوه ای): یک و نیم پیمانه
▪ پوره کدو حلوایی: یک پیمانه
▪ روغن مایع: نصف پیمانه
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ آرد: ۲پیمانه
▪ جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق چای خوری
▪ پودر جوز …

مواد لازم:

شکر (ترجیحا قهوه ای):

یک و نیم پیمانه

پوره کدو حلوایی:

یک پیمانه

روغن مایع:

نصف پیمانه

تخم مرغ:

۲عدد

آرد:

۲پیمانه

جوش شیرین:

کمتر از نصف قاشق چای خوری

پودر جوز هندی:

نصف قاشق مرباخوری

پودر دارچین:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل:

یک چهارم قاشق مرباخوری

کشمش:

یک پیمانه

گردو خرد شده:

نصف پیمانه

آب:

یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شکر، روغن، کدو و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. وسط مواد حفره ای ایجاد کنید. آرد، جوش شیرین، جوز هندی، دارچین، نمک و زنجبیل را با هم الک کنید و وسط حفره بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. کشمش، گردو و آب را به مواد اضافه کنید و در ظرف یا قالب مناسب که از قبل کمی چرب شده است، بریزید. نان را به مدت ۶۵ تا ۷۵ دقیقه در فر قرار دهید.