سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
مجله ویستا

گیلاس؛ کاهش دهنده درد و التهاب


گیلاس؛ کاهش دهنده درد و التهاب

گیلاس میوه ای لذیذ و مغذی، سرشار از ویتامین ها، ماده مغذی و ترکیبات مفید است. به گزارش سایت «ehow» تحقیقات متعدد خاصیت ضدسرطانی بودن این میوه را ثابت کرده است. آنتی اکسیدان فراوان …

گیلاس میوه ای لذیذ و مغذی، سرشار از ویتامین ها، ماده مغذی و ترکیبات مفید است. به گزارش سایت «ehow» تحقیقات متعدد خاصیت ضدسرطانی بودن این میوه را ثابت کرده است. آنتی اکسیدان فراوان موجود در آن در از بین بردن رادیکال آزاد کمک می کند.

خواص گیلاس

رنگ دانه های قرمز گیلاس به اسم «Anthocyanins» درد و التهاب را کاهش می دهد.

«Anthocyanins» نوعی آنتی اکسیدان قوی به حساب می آید.

گیلاس، به ترشح اسید معده کمک می کند و تمیز کننده موثر کبد و کلیه به حساب می آید.

مصرف روزانه مقدار زیادی گیلاس، بیماری نقرس را تسکین می دهد.

این میوه دارای مقادیر فراوانی ملاتونین (Melatonin) و برای عملکرد سیستم ایمنی بدن ضروری است. طبق بررسی ها، افرادی که دچار حمله قلبی می شوند ملاتونین کمتری دارند.

خطر بیماری دیابت را کاهش می دهد.

مصرف منظم گیلاس به طور موثر کلسترول خون و تری گلیسیرید (Triglycerides) را کاهش می دهد.

گیلاس که دارای چربی پایین و آب فراوانی است، انرژی بدن را افزایش داده و سوخت و ساز بدن را برای کاهش وزن تنظیم می کند.

این میوه الگوی خواب را تنظیم می کند و مانع از دست دادن حافظه می شود.

فیبر بالای موجود در آن، خطر سرطان روده و بیماری های دیگر مربوط به سیستم گوارش را کاهش می دهد.

گیلاس، بیماری های کم خونی، آب ریزش بینی، چاقی مفرط، گرفتگی عضلانی، کرم روده ای، روماتیسم و آسم را نیز درمان می کند.