سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

گراتینه میگو


گراتینه میگو

● مواد لازم:
▪ میگوی درشت : ۱۶ تا ۲۰عدد
▪ تره فرنگی : ۵۰۰گرم
▪ کره : یک سوم پیمانه
▪ کدو: ۲ عدد( حدود ۵۰۰گرم)
▪ جوز هندی : یک چهارم قاشق چایخوری
▪ پودر سیر: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ پنیر …

مواد لازم:

میگوی درشت :

۱۶ تا ۲۰عدد

تره فرنگی :

۵۰۰گرم

کره :

یک سوم پیمانه

کدو:

۲ عدد( حدود ۵۰۰گرم)

جوز هندی :

یک چهارم قاشق چایخوری

پودر سیر:

یک چهارم قاشق چایخوری

پنیر گودا:

۱۲۵گرم

آب مرغ:

سه چهارم پیمانه

خامه :

۱۲۵گرم

زرده تخم مرغ:

۱عدد

جعفری خرد شده :

یک دوم پیمانه

نمک و فلفل :

به میزان لازم

طرز تهیه:

تره فرنگی را بشویید و به صورت خلالهای خیلی ریز درآورید. آن را در ۳ قاشق سوپخوری کره تفت دهید تاشفاف شود. کدوها را نیز خلال کرده و به تره فرنگی افزوده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. نمک ، فلفل و جوزهندی را به آن اضافه کنید. مواد را در ظرف نسوزی که چرب کرده اید، قرار دهید. باقی مانده کره را داغ کنید وپودر سیر را در داخل کره ریخته و میگوها را حدود ۲ دقیقه در آن تفت دهید و روی سبزیها بریزید. پنیر را رنده کنید. آب مرغ، خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید و روی مواد بریزید، سپس ظرف را در حدود ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. جعفری خردشده را در آخر روی غذابریزید.