پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
رازهای آشپزخانه
گوشت دیرپز:
یک قاشق غذاخوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.
گوشت سفت و چغر:
مایهای مرکب از بخشهای مساوی سرکه و آب گوشت گرمشده تهیه کنید و به مدت ۲ ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.
استیک یا بیفتک:
فقط کافی است مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید ۲ ساعت بماند.
مرغ دیرپز:
قبل از طبخ، آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید. علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازهسال را خواهد گرفت.
برای آنکه گوشتهای سفت و مرغهای دیرپز، زودتر پخته شوند، گوشت را بهمدت ۲ ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی تقسیم کردهاید، قرار دهید. اگر هنگام پخت گوشتهای سفت، مقدار بسیار کمی جوششیرین در آب بریزید، زودتر خواهد پخت.
پوست کندن پیاز بدون اشک:
برای جلوگیری از جاری شدن اشک چشم در موقع پوست کندن پیاز سر و ته پیاز را اول نبرید بلکه بعد از پوست کندن آنها را ببرید. برای خرد کردن پیاز بعد از پاک کردن آن را مدتی در فریزر قرار دهید. پیاز را در زیر آب پوست نکنید یا در موقع خرد کردن پیاز هر چند لحظه یک بار دستها را زیر آب بگیرید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست