دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
آش اسفناج
مواد لازم
اسفناج:
یک کیلو،
آرد برنج:
دو قاشق غذاخوری،
لپه:
یک پیمانه،
سویا:
۲ پیمانه،
کره:
۱۰۰ گرم،
آبغوره:
۴ قاشق غذاخوری،
پیاز:
۵ عدد،
نمک و فلفل:
دو قاشق چای خوری،
روغن مایع:
۲ پیمانه،
نعناع خشک:
۲ قاشق چای خوری،
آب:
۶ پیمانه،
زردچوبه:
یک قاشق چای خوری،
آرد لپه:
۲ قاشق چای خوری.
طرز تهیه
آرد برنج را با آب سرد حل و از صافی رد می کنیم تا زلال شود، سپس ۶ پیمانه آب را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و گلوله نشود در مرحله بعد لپه ای را که از حدود ۲ ساعت قبل خیس شده است به آرد برنج اضافه می کنیم و بعد اسفناج خرد شده را همراه کره به مواد قبلی می افزاییم، پیازها را سرخ می کنیم وقتی طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم نصف پیاز سرخ شده را با نمک و فلفل در آش می ریزیم و می گذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد.
هنگام کشیدن آش، آبغوره را به آن اضافه و روی آن را با پیاز و نعناع داغ و کوفته ریزه سویا تزیین می کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل شیراز سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی سلامت پلیس وزارت بهداشت بارش باران
حقوق سربازان سایپا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب جشنواره فیلم فجر دفاع مقدس سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس افغانستان نوار غزه سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی خورشید مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
رژیم غذایی کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی