چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

چاشنی اسپایسی گوجه فرنگی


چاشنی اسپایسی گوجه فرنگی

خیلی وقت ها از گوجه فرنگی برای تهیه سالاد و رب استفاده می کنیم اما امروز می خوام طرز تهیه یه چاشنی رو به شما یاد بدم که می تونین همراه غذا اونو میل کنین.

خیلی وقت ها از گوجه فرنگی برای تهیه سالاد و رب استفاده می کنیم اما امروز می خوام طرز تهیه یه چاشنی رو به شما یاد بدم که می تونین همراه غذا اونو میل کنین.

مواد لازم:

*گوجه فرنگی خیلی رسیده- یک کیلوگرم

*پیاز- نیم کیلوگرم

*سرکه سفید- ۱۵۰ میلی لیتر

*کشمش- ۲ قاشق غذاخوری

*انیسون- ۲ عدد

*شکر- ۲۲۵ گرم

*سیر- ۲حبه

*زنجبیل رنده شده- ۴ سانتی متر

*پودر دانه گشنیز- ۲ قاشق مرباخوری

*هل له شده- ۶ عدد

طرز تهیه:

*قسمت داخل گوجه فرنگی را دربیارین و درشت خرد کنین.

*پیاز را خرد کنین.

*سیر را خرد کنین.

*تمامی مواد رو در یه قابلمه بریزین و به جوش بیارین.

بعد حرارت را کم کنین و بذارین ۴۵ دقیقه تا یه ساعت به آرامی بجوشه. مرتب هم بزنین تا ته‌اش نسوزه.

*به محض کم شدن مایه و غلیظ شدن، شعله رو خاموش کنین.

*پس از خنک شدن، مواد رو در ظرف استریل مناسب قرار بدین.

خواص هل:

*کمک می کنه ضایعات از بدن دفع بشه.

*علاوه بر خوش بو کردن دهان، برای درمان زخم گلو و دهان هم مفیده

*از بروز علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا پیشگیری می کنه.

*کاهش دهنده فشارخونه.