جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

چیزکیک


چیزکیک

● مواد لازم چیز کیک :
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ فندق آب‌پز: ۵۰ گرم
▪ بیسکویت زنجبیلی: ۸ عدد
▪ لیمو: یک عدد
▪ کرم لیمو: ۴ قا شق چای‌خوری سرپر
▪ تمشک: یک کاسه کوچک (برای هرنفر)
▪ پنیر خامه‌ای اعلاء: یک …

مواد لازم چیز کیک :

کره:

۵۰ گرم

فندق آب‌پز:

۵۰ گرم

بیسکویت زنجبیلی:

۸ عدد

لیمو:

یک عدد

کرم لیمو:

۴ قا شق چای‌خوری سرپر

تمشک:

یک کاسه کوچک (برای هرنفر)

پنیر خامه‌ای اعلاء:

یک قالب

وانیل:

یک قاشق چای‌خوری

شیر:

به میزان کم

شکر:

یک قاشق غذاخوری

شکلات:

یک قالب برای رنده کردن

طرز تهیه:

قبل از هرکاری یک ماهی‌تابه متوسط را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و کره را در ماهی‌تابه بریزید. در یک پارچه تمیز آشپزخانه فندق و بیسکویت را قرار دهید و پارچه را به آن بپیچید. وردنه را برداشته و محکم روی بیسکویت بکشید تا کاملا خرد شود و به‌صورت پودر دربیاید. زیرگازی که کره آب شده در آن است را خاموش کنید. پودر میکس شده از فندق و بیسکویت را به کره اضافه کنید و مخلوط کنید، مقداری پوست لیمو را در ماهی‌تابه رنده کنید و به‌خوبی آن را هم بزنید.

لیوان‌های بزرگ را که برای سرو کردن دسر درنظر گرفته، آماده کرده و به یک اندازه از موادی که درست کرده‌اید را درون لیوان‌ها بریزید و با قاشق آن را فشار دهید تا تخت و سفت شود. به هرلیوان کرم لیمو و مقداری تمشک اضافه کنید. در ظرفی دیگر پنیرخامه‌ای بریزید و به آن وانیل و مقدار کمی شیر و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که پنیر مثل ابریشم نرم شود. پنیر ابریشمی را درون لیوان‌ها تقسیم کنید و روی دسر را، شکلات رنده کنید و در آخر آن را درون یخچال قرار دهید تا وقتی که زمان سرو آن برسد.