جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
گیاه ریحان
گیاه ریحان به دلیل رایحه مطلوب آن بسیار مورد توجه بوده در طبخ موادغذایی کشورهای مختلف به صورت خام یا پخته مصرف می شود. ریحان تا ۶۰ سانتیمتر رشد کرده و نیاز به آب و هوای گرم و آفتابی دارد و در درجه حرارت پائین تر از ۱۰ درجه سانتیگراد رشد نمی کند. گیاه ریحان قابل نگهداری در گلدان و در آپارتمان است. ریحان دارای ویتامین ث بسیار بالایی است که در درمان سندرم خستگی های مزمن نقش مهمی دارد.
ویتامین آ موجود در آن از پیری زودرس جلوگیری کرده و مواد معدنی موجود در آن مانند کلسیم و فسفر در استحکام استخوان ها اهمیت بسیاری دارد. ضدعفونی کنندگی و پیشگیری از ابتلابه سرماخوردگی خواص دیگر ریحان هستند. جوشانده ریحان برای درمان خستگی چشم ها توصیه می شود. قرار دادن گلدان ریحان در کنار پنجره عاملی موثر در دور کردن مگس ها و پشه ها است.
دانه ریحان منبع غذایی مهمی است که مواد معدنی و انرژی زای ضروری بدن را تامین می کند. طعم جوانه ریحان کمی تند است بنابراین مقدار کمی از آن در ظرف سالاد یا طبخ غذا کافی است. برای تهیه جوانه بایستی دانه ها را به مدت یک ساعت یا بیشتر در آب خیسانده سپس روی پارچه ای نمدار پخش کرده و هر روز به مدت شش روز پارچه را مرطوب کرد.
نویسنده: پرنیان نساج
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست