پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
بررسی تغییرات پروتئین های برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور
پروتئینهای برگ و جوانه در رقم زرد زیتون، در منطقه گیلوان، هر دو هفته یکبار در طی تشکیل میوه و رسیدن آن به طور کمی و کیفی مورد بررسی قرار گرفت. پروتئین های برگ در مراحل اولیه رشد و نمو میوه ابتدا کاهش و بعد از آن یک روند افزایشی را نشان داد. پروتئین های جوانه یک روند افزایشی را از آغاز رشد و نمو میوه نشان داد و در اواخر آبان میزان آن کم شد. الگوی الکتروفورزی پروتئین های برگ و جوانه، ظهور باندهای جدید پروتئین را در طی این دوره نشان داد. تغییرات کمی و کیفی پروتئین های برگ و جوانه در طی رشد و نمو میوه، الگوی تقریبا مشابهی را نشان می دهند.
عنوان | فایل | |
---|---|---|
بررسی تغییرات پروتئینهای برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور | application/pdf baresi tagheirate proteinha.pdf 462 KB |
دانلود |
الهه وطن خواه
نسرین معتمد
حسن ابراهیم زاده معبود
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب انتخابات مجلس مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل سلامت فضای مجازی قوه قضاییه
گاز نمایشگاه نفت خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مالیات قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سریال سینمای ایران دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا رفح حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت شبکه اجتماعی
سرطان هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد اعتیاد بیمه سبزیجات افسردگی