چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا

«استویا» جایگزین مناسب قند


«استویا» جایگزین مناسب قند

گیاه استویا بومی آمریکای جنوبی است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰تا ۳۰۰برابر دیگر گیاهان از جمله نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰برابر آن هاست. این گیاه که …

گیاه استویا بومی آمریکای جنوبی است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰تا ۳۰۰برابر دیگر گیاهان از جمله نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰برابر آن هاست. این گیاه که در اصفهان به روش کشت بافت تکثیر شده، جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده مصنوعی از قبیل آسپارتام و سدیم ساخارین است.

به گزارش سایت «ehow»، این گیاه که بیش از ۲۰سال است که در غذاها و نوشیدنی های کشور ژاپن از آن استفاده می شود، غنی از نوعی آنتی اکسیدان است.

در آمریکای جنوبی از این گیاه برای درمان سوزش سردل استفاده می شود.

خاصیت ملین دارد.

استفاده از این گیاه به جای مواد قندی برای شیرین کردن غذا یا نوشیدنی، باعث کاهش وزن می شود.

مصرف این گیاه اشتها را کاهش می دهد. کافی است چند قطره از عصاره آن را ۲۰دقیقه قبل از هر وعده غذایی مصرف کنید جالب این است که تمایل به مصرف دخانیات را نیز کاهش می دهد.

میزان قند خون را ثابت نگه می دارد.

کاهش دهنده فشار خون است.

جویدن برگ آن مانع از پوسیدگی و خرابی دندان می شود.

مصرف منظم آن، میزان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می دهد.

خمیردندان یا دهان شویه حاوی استویا از خونریزی لثه جلوگیری می کند .