یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
«استویا» جایگزین مناسب قند
گیاه استویا بومی آمریکای جنوبی است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰تا ۳۰۰برابر دیگر گیاهان از جمله نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰برابر آن هاست. این گیاه که در اصفهان به روش کشت بافت تکثیر شده، جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده مصنوعی از قبیل آسپارتام و سدیم ساخارین است.
به گزارش سایت «ehow»، این گیاه که بیش از ۲۰سال است که در غذاها و نوشیدنی های کشور ژاپن از آن استفاده می شود، غنی از نوعی آنتی اکسیدان است.
در آمریکای جنوبی از این گیاه برای درمان سوزش سردل استفاده می شود.
خاصیت ملین دارد.
استفاده از این گیاه به جای مواد قندی برای شیرین کردن غذا یا نوشیدنی، باعث کاهش وزن می شود.
مصرف این گیاه اشتها را کاهش می دهد. کافی است چند قطره از عصاره آن را ۲۰دقیقه قبل از هر وعده غذایی مصرف کنید جالب این است که تمایل به مصرف دخانیات را نیز کاهش می دهد.
میزان قند خون را ثابت نگه می دارد.
کاهش دهنده فشار خون است.
جویدن برگ آن مانع از پوسیدگی و خرابی دندان می شود.
مصرف منظم آن، میزان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می دهد.
خمیردندان یا دهان شویه حاوی استویا از خونریزی لثه جلوگیری می کند .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست