سه شنبه, ۲۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 18 March, 2025
مجله ویستا
پاستا گوشت

طرز تهیه:
ابتدا گوشتها را به صورت تکههای ریز بریده و همراه با سس سویا روی حرارت تفت میدهیم. سپس اسپاگتی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب میجوشانیم و آبکش میکنیم. به ترتیب پیاز، کلم بروکسل (خردشده) فلفل دلمهای (خلال شده) سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرد و کمی حرارت میدهیم. در پایان گوشت، سرکه بالزامیک را نیز به مایه میافزاییم و بعد از تفت دادن سرو مینماییم.
گوشت گوساله (راسته).. ۳۰۰ گرم
اسپاگتی:
۴۰۰ گرم
سیر:
دو حبه
پیاز:
یک عدد
روغن کنجد:
چهار قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای:
یک عدد
کلم بروکسل (فندقی):
هشت عدد
سرکه بالزامیک:
دو قاشق غذاخوری
زنجبیل:
دو سانتیمتر
سس سویا:
سه قاشق غذاخوری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست