چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا

تخم مرغ با پنیر و سس اسفناج


تخم مرغ با پنیر و سس اسفناج

▪ مواد لازم
- اسفناج پخته- ۲۳۰گرم
- تخم مرغ درشت- ۴عدد
- پیاز کوچک خرد شده- یک عدد
- کره- ۵۰گرم
- آرد-۲۵گرم
- شیر- ۲۷۵میلی لیتر
- پنیر چدار- ۷۵گرم
- خامه- ۲قاشق غذاخوری
- پودر جوز هندی، نمک و …

مواد لازم

- اسفناج پخته- ۲۳۰گرم

- تخم مرغ درشت- ۴عدد

- پیاز کوچک خرد شده- یک عدد

- کره- ۵۰گرم

- آرد-۲۵گرم

- شیر- ۲۷۵میلی لیتر

- پنیر چدار- ۷۵گرم

- خامه- ۲قاشق غذاخوری

- پودر جوز هندی، نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

۴۰گرم کره را با پیاز تفت دهید تا نرم شود. آرد را اضافه کنید و به مدت یک یا ۲دقیقه بپزید. شیر را کم کم بریزید و هم بزنید تا به شکل سس دربیاید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۶دقیقه روی حرارت کم بپزد. تخم مرغ ها را آب پز کنید و کنار بگذارید. دو سوم پنیر رنده شده چدار را به سس اضافه کنید. سس را به همراه ۱۰گرم کره، خامه و اسفناج در غذاساز بریزید و هم بزنید تا صاف و یک دست شود. دوباره نمک، فلفل و کمی پودر جوز هندی به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. تخم مرغ را پوست و نصف کنید. در ظرف مناسب و کمی چرب شده مقداری از سس را بریزید، تخم مرغ ها را روی سس بچینید و بقیه سس را روی آن بریزید. باقی مانده پنیر را روی مواد بپاشید و در گریل قرار دهید تا پنیر طلایی شود و سس شروع به جوشیدن کند.