چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
تخم مرغ با پنیر و سس اسفناج

مواد لازم
- اسفناج پخته- ۲۳۰گرم
- تخم مرغ درشت- ۴عدد
- پیاز کوچک خرد شده- یک عدد
- کره- ۵۰گرم
- آرد-۲۵گرم
- شیر- ۲۷۵میلی لیتر
- پنیر چدار- ۷۵گرم
- خامه- ۲قاشق غذاخوری
- پودر جوز هندی، نمک و فلفل- به میزان کافی
طرز تهیه:
۴۰گرم کره را با پیاز تفت دهید تا نرم شود. آرد را اضافه کنید و به مدت یک یا ۲دقیقه بپزید. شیر را کم کم بریزید و هم بزنید تا به شکل سس دربیاید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۶دقیقه روی حرارت کم بپزد. تخم مرغ ها را آب پز کنید و کنار بگذارید. دو سوم پنیر رنده شده چدار را به سس اضافه کنید. سس را به همراه ۱۰گرم کره، خامه و اسفناج در غذاساز بریزید و هم بزنید تا صاف و یک دست شود. دوباره نمک، فلفل و کمی پودر جوز هندی به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. تخم مرغ را پوست و نصف کنید. در ظرف مناسب و کمی چرب شده مقداری از سس را بریزید، تخم مرغ ها را روی سس بچینید و بقیه سس را روی آن بریزید. باقی مانده پنیر را روی مواد بپاشید و در گریل قرار دهید تا پنیر طلایی شود و سس شروع به جوشیدن کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست