چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
بادمجان پلو | طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی
برنج :یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
پیاز سرخ شده :یک پیمانه
گوشت چرخ کرده :500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
روغن :نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.
می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان پلوبادمجان پلو جزو غذای محلی - قزوین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
بادمجان پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست