سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

برگر دودی با طعم درخت سرو و پیاز سوخاری


برگر دودی با طعم درخت سرو و پیاز سوخاری

حداقل یک ساعت پیش از کباب کردن، چوب سرو را داخل آب خیس کنید. آن را داخل یک تشت یا ظرفی قرار دهید و یک شی سنگین روی آن بگذارید تا کاملا داخل آب فرو برود و خیس بکشد.

تعداد: ۶ برگر

زمان خیس کشیدن: یک ساعت

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۴ دقیقه

• مواد لازم

یک تکه چوب درخت سرو (۳۵×۱۵×۲ سانتی متر)

۷۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده

نمک و فلفل سیاه

نصف پیمانه مایونز یا سس سالاد

¼ پیمانه گشنیز خرد شده

دو یا سه عدد فلفل چیلی ریز شده

یک تا دو قاشق چایخوری خردل

یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

نصف قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱۱۰ گرم پنیر گودا دودی (به ۶ قسمت تقسیم کنید)

• طرز تهیه

۱. حداقل یک ساعت پیش از کباب کردن، چوب سرو را داخل آب خیس کنید. آن را داخل یک تشت یا ظرفی قرار دهید و یک شی سنگین روی آن بگذارید تا کاملا داخل آب فرو برود و خیس بکشد. گوشت چرخ‌کرده را به شکل همبرگر با ضخامت ۱.۵ سانتی متر در آورید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید. با پلاستیک روی گوشت را بپوشانید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

۲. در یک کاسه متوسط، مایونز، گشنیز، چیلی، خردل، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

۳. تخته چوب سرو را روی زغال بگذارید تا شروع به دود کردن بکند. در همین زمان، گوشت ها را روی توری کباب پز روی زغال ها بگذارید و به مدت ۶ دقیقه بپزید تا گوشت جمع شود. سپس آنها را روی زغالی بگذارید که چوب سرو دود می کند و ۷ تا ۸ دقیقه بیشتر بپزید. روی گوشت ها در بگذارید و یک دقیقه دیگر هم بپزید.

۴. سطح داخلی نان ها را با مخلوط مایونز بپوشانید. برای هر نان یک عدد همبرگر بگذارید و در صورت تمایل، روی آنها نوارهای ترش سبزیجات و پیاز سوخاری با ترتیلا بگذارید.

• پیاز سوخاری با ترتیلا

• مواد لازم

۵ پیمانه چیپس ترتیلا

یک قاشق چایخوری پودر چیلی

نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز

¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

۳ عدد پیاز متوسط (سفید یا قرمز)

۲/۳ پیمانه شیر ترش

روغن گیاهی

نمک

• طرز تهیه

۱. در غذاساز، چیس ها را خرد کنید تا کاملا پودر شوند. پودر چیلی، زیره سبز و فلفل هندی را اضافه کنید و هم بزنید. همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

۲. پیاز ها را خلال کنید و داخل کیسه دردار بریزید. نشاسته ذرت به آنها اضافه کنید و کیسه را خوب تکان دهید تا همه پیازها نشاسته ای شوند.

۳. شیر ترش را داخل کاسه متوسط بریزید.

۴. فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه دستمال حوله ای روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.

۵. نصف پیمانه از خلال پیازها را داخل شیر ترش فرو کنید و درآورید. سپس آنها را داخل مخلوط ترتیلا فرو کنید و بیرون بیاورید. سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ کنید. با نمک آنها را مزه دار کنید و سپس داخل فر روی دستمال حوله ای بچینید تا هم روغن اضافه آنها برود و هم گرم بمانند.

• نوارهای نمکی سبزیجات

• مواد لازم

یک عدد خیار با پوست

یک عدد هویج بزرگ پوست کنده

نصف یک عدد پیاز کوچک

¼ پیمانه شوید تازه خرد شده

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

¾ سرکه

نصف پیمانه شکر

یک قاشق غذاخوری نمک

• طرز تهیه

۱. با کمک پوست کن، خیار را به ورقه های باریک تبدیل کنید. همین کار را با هویج نیز انجام دهید. در یک کاسه بزرگ، خیار، هویج، پیاز خرد شده، شوید و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲. در یک قابلمه کوچک، سرکه و شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. تا داغ است آن را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید. یک ساعت (یا حداکثر سه روز) داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.