چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

سوپ گل کلم


سوپ گل کلم

● مواد لازم:
▪ پیازچه فقط قسمت سبز آن- یک سوم لیوان
▪ کره- ۲ قاشق غذاخوری
▪ آرد- ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب مرغ- ۲ لیوان
▪ گل کلم خرد شده- دو و یک چهارم لیوان
▪ شیر- ۲ لیوان
▪ پنیر رنده شده گودا- …

مواد لازم:

پیازچه فقط قسمت سبز آن- یک سوم لیوان

کره- ۲ قاشق غذاخوری

آرد- ۲ قاشق غذاخوری

آب مرغ- ۲ لیوان

گل کلم خرد شده- دو و یک چهارم لیوان

شیر- ۲ لیوان

پنیر رنده شده گودا- یک و نصف لیوان

نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

پیاز را در کره تفت دهید تا نرم شود؛ سپس آرد، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به طور تدریجی آب مرغ را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. گل کلم را به مواد اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد تا پخته شود. شیر و پنیر را به آن اضافه کنید و پس از جا افتادن، سوپ را با کمی پیازچه خرد شده تزیین و سرو کنید.