دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
چه پوششی برای کف خانه مناسبتر است؟
کفپوشهای چوبپنبهای :
این نوع کفپوش از چوبپنبه حقیقی ساخته میشود که از پوست درخت بلوط گرفته میشود که اغلب در مناطق مدیترانهای مخصوصاً در کشور پرتغال بسیار یافت میشود.
بهدلیل اینکه برای تولید این کفپوش احتیاج به پوست درخت بلوط داریم لذا تولید آن برای اکوسیستم مخرب نیست. این نوع کفپوش در مکانهایی استفاده میشود که انعکاس صدا در آنجا مهم محسوب میشود و میخواهند محیطی آرام داشته باشند مانند استودیوها. رنگ چوبپنبه، رنگی گرم است و به دکوراسیون خانه یا اتاق حالتی بسیار زیبا و طبیعی میبخشد. این کفپوش معروف است به اینکه جزو راحتترین نوع کفپوش برای پا محسوب میشود و همچنین «عایق صدا»ی مناسبی نیز است و در تمام نقاط خانه مانند آشپزخانه و حتی کتابخانه کفپوش مناسبی است. کفپوش چوبپنبهای میتواند مانند کفپوشهای چوبی به وسیله واکس و یا پلییوریتن براق شود. متداولترین نوع براقکردن کفپوش، استفاده از واکس است که به کفپوشها جلایی بسیار زیبا میبخشد و لازم است حداقل سالی یک بار واکس زده شوند اما برای کفپوشهای استفاده شده در آشپزخانه بهتر است از براقکننده پلییوریتن استفاده شود زیرا احتیاج به مراقبت کمتری دارد و استحکام بیشتری هم دارد. بهدلیل اینکه این نوع کفپوش جاذب آب است میبایست کاملاً مراقب بود و هر زمان که آب یا مایع دیگری روی آن ریخت سریعاً توسط پارچه پاک و تمیز شود چون این نوع کفپوش هم به راحتی منبسط و منقبض میشود (کفپوشهای چوبپنبهای هم وجود دارد که از پلاستیک ساخته میشوند).
کفپوشهای لینولیوم
این نوع کفپوش یک مخلوط طبیعی ساخته شده از روغن تخم کتان اکسید شده، خاک اره، سنگ آهک پودر شده، صمغ کاج و رنگدانههای مختلف است. این مخلوط اولین بار در سال ۱۸۶۳ توسط یک انگلیسی به نام فردریک دالتون ساخته شد. این مواد بسیار مستحکم هستند و بهصورت وسیعی در تمامی مناطق مانند آپارتمانها و حتی مناطق صنعتی استفاده میشد تا این که کفپوشهای پلاستیکی در سال ۱۹۴۰ در دسترس مردم قرار گرفت. کفپوشهای پلاستیکی مصنوعی در مقایسه با این نوع کفپوش از نظر نگهداری بسیار راحتتر بود و به طور چشمگیری بازار فروش لینولیوم را کساد کرد. در بعضی مواقع مردم این دو نوع کفپوش (لینولیوم و کفپوش مصنوعی) را با یکدیگر اشتباه میگیرند، در صورتی که مواد تشکیل دهنده آن دو کاملاً با یکدیگر متفاوت هستند. تنوع رنگ در کفپوشهای لینولیوم بسیار زیاد است و معمولاً به صورت ورقهای در بازار موجود هستند.
کاشیهای کف چرمی
این نوع از کاشیها نیز در رنگها و سایزهای مختلفی وجود دارد. آنها میتوانند خیلی زیبا و شیک باشند و عایقهای بسیار خوبی برای صدا محسوب میشوند. در زیر پا خیلی نرم و لطیف احساس میشوند و ظاهری بسیار لوکس و گرانقیمت دارند. در طول زمان شکل چرم عوض میشود و رنگ و جنس آنها تغییر میکند و همیشه دستنخورده و تازه به نظر نمیآید. استفاده از کفپوشهای چرمی زیاد مقرون به صرفه نیست اما بسیار زیبا و فریبنده هستند. این نوع کاشیهای کف با طراحی مد روز و یا حتی مدلهای قدیمی و سنتی برای کتابخانهها بسیار مناسب هستند. بهتر است که کاشیهای چرمی در محیطهایی با آب و هوای خشک یا در رطوبت زیاد استفاده نشوند.
کاشیهای کف چرمی باید حداقل ۲بار در سال واکس بخورد و بدین منظور میبایست با فروشنده، نصاب یا توزیعکننده آنها قبلاً مشورت کنیم.
موزائیک
این نوع کف، یک طرح یا تصویر مجازی از قطعات کوچک است. این قطعات کوچک شامل مرمر یا شیشه میباشند. رومیان چیزی را که ما امروزه موزائیک مینامیم ایجاد کردند و آن را بر روی کف و دیوارها استفاده میکردند. کلیساهای وابسته به روم شرقی نمونه بسیار خوبی است از کاربرد موزائیکهای بسیار رنگارنگ و شگفتانگیز که در آنها قطعات کوچکی از طلا نیز دیده میشود.
برای اینکه ثابت کنیم ایدههای بزرگ و قدیمی از بین نمیروند در طراحیهای جدید نیز به صورت گستردهای از موزائیک استفاده میشود. نمونهها و طرحهای قدیمی موزائیک را میتوان در شهر POMPEII (یکی از شهرهای ایتالیا) مشاهده کرد و نمونههای مدرن و امروزی آن که دارای رنگهای بسیار شفاف و زندهای هستند در حمام، آشپزخانه یا اتاق اصلی خانه استفاده میشود.
پوششهای ارتجاعی کف
این پوششها از موادی ساخته شده است که شکل خود را حفظ میکند. این نوع کف شامل موادی مانند چوبپنبه، لینولیوم (یک نوع مشمع کف)، لاستیک و کفپوش پلاستیکی است. آنها از سنگ سرامیک، کفهای سیمانی و حتی از کفپوشهای چوبی نرمتر هستند؛ این بدین معنی است که آنها در زیر پا بسیار راحت هستند و شما میتوانید برای مدت طولانی روی آنها بایستید.
فپوشهای ارتجاعی همچنین عایقهای ضد صدای بسیار مناسبی محسوب میشوند و از آنجا که آنها از انواع دیگر کفپوشها نرمتر هستند، به راحتی خراش پیدا میکنند و نباید با اجسام سخت شستوشو شوند.
پوششهای ارتجاعی کف به راحتی منقبض و منبسط میشوند که این مساله بستگی به رطوبت و درجه هوا دارد. پس قبل از نصب این نوع کفپوش ابتدا اجازه دهید تا این کفپوشها خود را با محیط و نوع آب و هوا تطبیق دهند و سپس آنها را بر روی زمین نصب کنید.
سحرمحرابی
http://www.kadbanooo.blogfa.com/۸۶۰۳.aspx
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست