شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

سوپ پیاز فرانسوی


سوپ پیاز فرانسوی

● مواد لازم برای ۴نفر:
▪ پیاز متوسط - ۴عدد
▪ کره- ۲قاشق غذاخوری
▪ آب گوشت- ۴لیوان
▪ نمک و فلفل- به میزان کافی
▪ پودر آویشن - یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ برگ بو- یک عدد
▪ پنیر مازارلا- ۱۱۲گرم …

مواد لازم برای ۴نفر:

پیاز متوسط - ۴عدد

کره- ۲قاشق غذاخوری

آب گوشت- ۴لیوان

نمک و فلفل- به میزان کافی

پودر آویشن - یک هشتم قاشق مرباخوری

برگ بو- یک عدد

پنیر مازارلا- ۱۱۲گرم

نان تست- ۴برش

پنیر رنده شده پارمیزان- یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و با حرارت بسیار کم در کره تفت دهید تا طلایی شود. آب گوشت، نمک، فلفل، پودر آویشن و برگ بو را اضافه کنید و پس از جوش آمدن، در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱۵دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. در این مدت نان را در گریل قرار دهید تا کمی برشته شود. برگ بو را از سوپ در بیاورید و پنیر پارمیزان و مازارلا را به آن اضافه کنید و در گریل قرار دهید تا پنیر کمی آب شود. * سوپ را با نان تست گرم سرو کنید.

ارزش غذایی هر پرس سوپ :

۴۵۰کالری

۱۹ گرم چربی در مجموع

۱ گرم چربی ترانس

۵۰ میلی گرم کلسترول

۱۳۹۰ میلی گرم سدیم

۴۶ گرم کربوهیدرات در مجموع

۴ گرم فیبر

۶ گرم قند

۲۴ گرم پروتئین