چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد میوه گلابی و انگور و بادام هندی | ایران کوک
مواد لازم
- گلابی بزرگ خرد شده 1 عدد
- دانه انگور قرمز 1 لیوان
- کاهو خرد شده 3 لیوان
- بادام هندی خام 1/2 لیوان
- کره آب شده 1 قاشق
- پودر کاری 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری
- سرکه سفید 3 قاشق
- سس خردل 3 قاشق
- عسل 3 قاشق
- فلفل
- روغن زیتون 6 قاشق
- شکر قهوه ای 1 قاشق
- نمک
مواد سالاد گلابی و انگور
طرز تهیه: تابه ای را بردارید و بادام هندی را درون آن روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا کمی قهوه ای طلائی شود. در یک کاسه کره آب شده، پودر کاری، شکر قهوه ای، نمک و فلفل را خوب باهم مخلوط کنید و بادام هندی های تفت داده شده را درون آن مخلوط کنید.
برای تهیه سس سالاد نیز، سرکه سفید، سس خردل، عسل و روغن زیتون را باهم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
در ظرف سالاد، کاهو و انگور و گلابی را بریزید و باهم مخلوط کنید، سپس مخلوط بادام هندی را روی آن بریزید و سالاد را همراه با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 15 دقیقه
- وعده: شام, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : انگور, بادام هندی, سرکه, سس خردل, شکر قهوه ای, عسل, کاهو, کره, گلابی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست